Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Παίζει άνετα βασικός στον Δικέφαλο ο Ουάρντα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-18 10:00:00

"Βασικός στον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα, για αυτό έφυγε από Θεσσαλονίκη - Ο νέος… Κωνσταντίνου για ΠΑΟ"

του Γιώργου Κτενά
"Βασικός στον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα, για αυτό έφυγε από Θεσσαλονίκη - Ο νέος… Κωνσταντίνου για ΠΑΟ"

Το ενδιαφέρον για Μπακάκη και ο νέος στόχος του Παναθηναϊκού. Η Κύπρος παρουσιάζεται πολύ έντονα πλέον στα μεταγραφικά σενάρια της Ελλάδας και το Sportdog.gr έψαξε κι έμαθε όλα όσα ακούγονται από το νησί. Τι συμβαίνει με τον Αμρ Ουάρντα, το "τσεκ" του Κετσπάγια στον άσο της ΑΕΚ και ο αρχηγός της Εθνικής Κύπρου που... γυάλισε στο Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Στην καριέρα τού Αμρ Ουάρντα στην Ανόρθωση αναφέρθηκε, με δηλώσεις του στο sportdog, ο Κύπριος δημοσιογράφος Ανδρέας Ροκόπος, που γνωρίζει άριστα όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου στη Μεγαλόνησο.

Διαβάστε τι μας είπε για τον Αιγύπτιο άσο αλλά και για τον Μπακάκη που φαίνεται να ενδιαφέρει την Ανόρθωση, όπως και για τον Κωστάκη Αρτυματά που απασχολεί τον Παναθηναϊκό

"Κορυφαίος στην Ανόρθωση - Αριστερός εξτρέμ και δεύτερος επιθετικός - Λάθος του ΠΑΟΚ που έφυγε"



"Πηγαίνει πολύ καλά ο Ουάρντα στην Ανόρθωση, σχεδόν σε κάθε παιχνίδι είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του. Έχει ελευθερία με την μπάλα, κινείται στον χώρο, μάλιστα έχει σκοράρει και κάποια γκολ", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος από την Κύπρο και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ως αριστερό εξτρέμ αγωνίζεται συνήθως αλλά έχει παίξει και ως δεύτερος κυνηγός. Είναι πολύ σημαντικός για τους οπαδούς της Ανόρθωσης, ενώ και ο Κετσπάγια δείχνει ότι τον εμπιστεύεται και, φυσικά, δικαιώνεται από την παρουσία του Ουάρντα στο γήπεδο, αφού δείχνει να δέθηκε αρκετά με την ομάδα. Φαίνεται από τον τρόπο που πανηγυρίζει και που ζει τα ματς γενικότερα".

Θεωρείς ότι με βάση την εικόνα τού ήταν λάθος τού ΠΑΟΚ που τον άφησε να φύγει; Ειδικά από τη στιγμή που στη θέση του υπάρχει έλλειμμα από παίκτες.

"Ναι, φυσικά. Αν έπαιζε όπως τον βλέπουμε να παίζει τώρα με την Ανόρθωση, φυσικά και θα μπορούσε να ήταν βασικός στον ΠΑΟΚ, μια χαρά λύση θα ήταν. Έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Μπίσεβαρ στο παιχνίδι του, αλλά θεωρώ ότι στη Θεσσαλονίκη δεν στέριωσε λόγω χαρακτήρα".

"Νωρίς για Μπακάκη - Εξολοθρεύει αντιπάλους - Μυαλωμένο παιχνίδι - Σουτ εκτός περιοχής"

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μπορεί να υπάρξει θέμα με τον Μπακάκη και την Ανόρθωση.

"Έχει ακουστεί, ναι, αλλά είναι λίγο νωρίς ακόμα για να μιλήσει κάποιος με βεβαιότητα αν μπορεί να απασχολήσει. Πάντως το δεδομένο είναι ότι στην θέση του δεξιού μπακ η Ανόρθωση έχει έλλειψη αφού έχει έναν μόνο παίκτη και αυτός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς(Αμπαρτζουμιάν)".

Τέλος, πες μου δύο πράγματα για τον Αρτυματά, που φαίνεται ότι απασχολεί τον Παναθηναϊκό;

"Ειναι ξεκάθαρη η επιθυμία της Ανόρθωσης για να τον κρατήσει. Είναι ο αρχηγός της και έχει ηγετικό ρόλο. Ως αμυντικό χαφ αγωνίζεται και στα χαρακτηριστικά του είναι ότι εξολοθρεύει τις επιθέσεις των αντιπάλων, είναι ακούραστος, έχει μυαλωμένο παιχνίδι, μοιράζει την μπάλα και έχει καλό σουτ εκτός περιοχής. Ειναι σε καλή ηλικία, είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας και το ακόμα πιο ελκυστικό για την περίπτωση του είναι ότι κάθε χρόνο εμφανίζεται και καλύτερος, προσθέτει νέες πτυχές στο παιχνίδι του. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη δεν έφτασε στο ταβάνι του. Πάντως η καταγωγή του είναι από το Παραλίμνι. Από το ίδιο χωριό με έναν πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού που προκάλεσε ντόρο με την μεταγραφή του αλλά και την αποχώρηση του, τον Μιχάλη Κωνσταντίνου!“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει "νέο Ζίβκοβιτς" ο Ιβάν - Πρώτος στόχος Κλάεσον για Γενάρη - Έκπληξη και με εξτρέμ 2.5 εκατ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags