Το "φλερτ" της Μίλαν με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, αφού η σπουδαία ιταλική ομάδα παρακολουθεί στενά την περίπτωση του νεαρού μέσου του Παναθηναϊκού.

Αυτό που δεν γράφεται είναι ότι η Μίλαν δεν ασχολείται μόνο με τον Αλεξανδρόπουλο, αντιθέτως υπάρχει ακόμα ένας Έλληνας πιτσιρικάς, για τον οποίο οι Ροσονέρι έχουν "μάτια".

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, τον ταλαντούχο γκολκίπερ που λογίζεται από πολλούς ως ο επόμενος μεγάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας. Μόνο που οι προοπτικές του μικρού  δεν έχουν τραβήξει τα βλέμματα μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Μίλαν έχουν στραμμένες τις "κεραίες" τους στον Τζολάκη εδώ και καιρό, ενώ συνεχίζουν να τον παρακολουθούν ακόμα και τώρα, που έχει χάσει τη θέση του βασικού από τον Τόμας Βατσλίκ. Ο 19χρονος αγωνίστηκε στο ντέρμπι Ολυμπιακός Β' - ΠΑΟΚ Β', ενώ παραμένει ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής Ελπίδων, δίνοντας την ευκαιρία στους Μιλανέζους να τον τσεκάρουν σε επίσημα ματς.

Στην πιάτσα των ατζέντηδων ακούγεται πως ορισμένοι από τους ανθρώπους της Μίλαν βλέπουν στο πρόσωπο του Τζολάκη τον... νέο Ντοναρούμα! Το κοινό που έχει ο Έλληνας άσος με τον διάσημο Ιταλό συνάδελφό του, είναι πως ξεκίνησαν να παίζουν σε αγώνες υψηλού επιπέδου από πολύ νεαρή ηλικία. Ακόμα και σε κορμοστασιά μοιάζουν πολύ, πλησιάζοντας αμφότεροι τα 2 μέτρα σε ύψος, με μεγάλο άνοιγμα χεριών.

Το ενδιαφέρον της Μίλαν αποτελεί τεράστια τιμή για τον Τζολάκη και μια πρώτης τάξεως απόδειξη για τις τεράστιες προοπτικές του. Άλλωστε, όταν μέλη του τεχνικού επιτελείου και του σκάουτινγκ της πλέον ιστορικής ιταλικής ομάδας, που έχει βγάλει τόσους θρυλικούς τερματοφύλακες, δίνουν στον Τζολάκη τον τίτλο του "νέου Ντοναρούμα", τότε σίγουρα ο μικρός... δεν είναι τυχαίος!

Γενικότερα πάντως, λέγεται πως ο 19χρονος γκολκίπερ τσεκάρεται από αρκετές ακόμα ιταλικές ομάδες, πέραν της ομάδας. Για την ακρίβεια, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις επισημαίνουν ότι ο Τζολάκης έχει ήδη μεγαλύτερο "ρεύμα" στη Serie A ακόμα και από τον... πολυδιαφημισμένο Μαντί Καμαρά!

Όλα τα παραπάνω προφανώς... ανοίγουν την όρεξη στους διοικούντες του Ολυμπιακού, που βλέπουν στον Τζολάκη ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία και -γιατί όχι;- μια ακόμα μεγάλη πώληση του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άφωνοι" στου Ρέντη με Σεμέδο, τι έγινε στην προπόνηση - Γι’ αυτό δεν θέλει τον Κούτρη ο Μαρτίνς!