Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ατάκα Αραούχο "πάγωσε" τα αποδυτήρια της ΑΕΚ - "Λάθος" πριν τον Ολυμπιακό - Έκπληξη με Τζαβέλλα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-18 19:02:00

Ατάκα Αραούχο "πάγωσε" τα αποδυτήρια της ΑΕΚ - "Λάθος" πριν τον Ολυμπιακό - Έκπληξη με Τζαβέλλα!

Του Αδέσποτου
Ατάκα Αραούχο "πάγωσε" τα αποδυτήρια της ΑΕΚ - "Λάθος" πριν τον Ολυμπιακό - Έκπληξη με Τζαβέλλα!

Πώς τραυματίστηκε, η πρώτη του αντίδραση και τι συνέβη με Τσούμπερ-Τζαβέλλα. Με όλα της τα... όπλα θα παρουσιαστεί η Ένωση στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, παρά τη σχετική ανησυχία των προηγούμενων ημερών. Ο τραυματισμός του "Τσίνο", η επιστροφή Τζαβέλλα και ο πανέτοιμος Ελβετός.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Απο χθές λεγόταν, σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση, μέσω της προπόνησης στα Σπάτα. Δηλαδή πως Σέρχιο Αραούχο και Στέφεν Τσούμπερ θα είναι στην διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη - και στην 11άδα, λέω εγώ- για το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής (και...απαντήσεων) με το Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ!

Για τον Τσούμπερ δεν ειπώθηκε/γράφτηκε/αφέθηκε κανένα υπονοοούμενο, σχετικά με την σοβαρότητα του τραυματισμού του και το υπαρκτό ενδεχόμενο να απουσίαζε (έπαιξε καταλυτικό ρόλο βέβαια πως αποκλείστηκε για αυτό απο τα ματς της Εθνικής Ελβετίας)...

Για τον Αργεντινό φορ όμως,  η... συνωμοσιολογία έδωσε και πήρε. Του στυλ πως κάπου ήταν... fake ή τραβηγμένο, για να μπερδέψουν τον Πέδρο Μαρτίνς,γνωρίζοντας οι "κιτρινομαυροι" πόσο θα ενδιαφερόταν ο Πορτογάλος κόουτς για το σχήμα που θα προετοιμαζε ο Γιαννίκης να κατεβάσει κόντρα στην ομάδα του!!

Ετσι, λοιπόν, σήμερα που ο Αραούχο φάνηκε πως θα δώσει το παρών του στο ντέρμπι με τους Πρωταθλητές, βγήκαν διάφοροι...κονιόρδοι, σε ιστοσελίδες και σόσιαλ μήντια, για να πουν το δικό τους "αφήγημα". Το έχω ξαναγράψει, άλλο γνώση κι άλλο γνώμη. Κατά το γνωστό άλλο βούρτσα κι άλλο...

Να αφήσω όμως, την... κριτική και να πάμε στο ρεπορτάζ. Ο Αραούχο όντως  την ημέρα που αποχώρησε με σοβαρή ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους (για την ακρίβεια σφιξιμο), ήταν για να πέφτει στα... πατώματα! Όπως ένιωθε το πόδι του τότε δεν ήταν απλά απαισιόδοξος για την συμμετοχή του στο ντέρμπι αλλά είχε πει σε συμπαίκτες μου χαρακτηριστικά... "με βλέπω να μένω για κανά μήνα εκτός"!

Απο την επομένη βεβαια ο ίδιος, ο "Τσίνο", είχε αλλάξει... γνώμη και μάλιστα την δεύτερη ημέρα έλεγε πως θα προλάβει τον Ολυμπιακό! Όπως και συνέβη, με τον Αργεντινό φορ μάλιστα να είναι στο 100% αφού λογικά θα πάει με τρεις (3) κανονικές προπονήσεις με την ομάδα (όπως και ο Τσούμπερ) στο ντέρμπι!

Βέβαια εδώ να πούμε πως ακόμη και στο εσωτερικό της ΑΕΚ, είχε προκαλέσει απορία πως ο Αραούχο ένιωσε αυτές τις ενοχλήσεις στην επιστροφή στην προπόνηση μετά απο 3ημερο ρεπό και με το πρόγραμμα εκείνης της ημέρας να εστιάζεται στην αερόβια. Και το... λάθος, αν υπήρξε, δεν είχε να κάνει με την πλευρά του παίκτη...

ΥΓ. Ο Τζαβέλλας έτσι κι αλλιώς δεν θα ξεκινούσε στο ντέρμπι, με τον Γιαννίκη να πήγαινε με το διδυμο Μήτογλου - Βράνιες. Αυτό σημαίνει, παρότι σήμερα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, πως την Κυριακή είναι πολύ πιθανό να δούμε τον έμπειρο διεθνή στόπερ στον πάγκο. Για να υπάρχει μια αξιόπιστη λύση, εφόσον χρειαστεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με άλλον αέρα λόγω Λουτσέσκου ο Μιχαηλίδης, στοίχημα ο… Τσιμίκας της ΑΕΚ - "Αναβάθμιση" Σουρλή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags