Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ που κάνει τα πάντα - Τέτοιον παίκτη πρέπει να πάρει
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-18 22:46:00

Αυτός είναι ο άσος του ΠΑΟΚ που κάνει τα πάντα - Τέτοιον παίκτη πρέπει να πάρει

Sportdog Team
Αυτός είναι ο άσος του ΠΑΟΚ που κάνει τα πάντα - Τέτοιον παίκτη πρέπει να πάρει

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε  παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου αναφέρθηκε στην φετινή εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά και για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει τον Ιανουάριο, ενώ παράλληλα μίλησε για τον ποδοσφαιριστή που κάνει τη διαφορά.

Γιάννης Βαλαώρας: Στο ραδιόφωνο του Metropolis 95.5 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, όπου αναφέρθηκε στους αγώνες του ΠΑΟΚ και των Βυσσινί για το Κύπελλο, αλλά και για την γενικότερη εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά την φετινή σεζόν.

«Οι μεγάλες ομάδες έχουν το προβάδισμα σε αυτή τη φάση. Η ΑΕΛ θα μπορούσε να έχει μία πιο ευνοϊκή κλήρωση, αλλά και ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποτιμήσει την Λάρισα. Αν την υποτιμήσει βλέπω να έχουμε έκπληξη.

Η ΑΕΛ περιμένει τον κακό ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να αδικήσει τον εαυτό του για να χάσει. Η Λάρισα ποτέ δεν ήταν μικρή ομάδα, είναι μεγάλος σύλλογος. Με τον καιρό, όμως, βλέπετε ότι παίζει Β' και Γ' Εθνική. Έχουν χαθεί ονόματα και ονόματα από το ποδόσφαιρο.

Τότε από την Λάρισα έβγαιναν πολλά ταλέντα. Υπάρχουν πάλι, αλλά δυστυχώς οι πιο πολλές ομάδες θέλουν έτοιμους παίκτες. Εμείς τότε παίζαμε για μερικές δραχμές, τώρα δεν υπάρχουν αυτά τα ποσά. Όπως και πιο παλιά αγωνιζόταν για μία πορτοκαλάδα. Ποδοσφαιριστές όπως ο Καραπιάλης έκαναν υπομονή μέχρι να παίξουν. Υπήρχαν δύο τρεις ξένοι και όλοι οι άλλοι Έλληνες, ενώ τώρα συμβαίνει το αντίθετο.»

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Ο Μπίσεσβαρ είναι πολύ καλός, πάρα πολύ καλός. Κάνει όλο το παιχνίδι. Και ο Πασχαλάκης μου αρέσει, ασχέτως που μερικοί λένε κάποια πράγματα. Είναι πολύ καλός. Μου θυμίζει τον Πλίτση. Ο Ζίβκοβιτς, επίσης, είναι πολύ καλός, έχει καλό αριστερό πόδι και σουτάρει από μακριά, κάτι που λείπει από τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι τον Ιανουάριο πρέπει να ενισχυθεί με ένα δεκάρι. Γιατί ο Μπίσεσβαρ δεν αντέχει 90 λεπτά.»

Για την αποτυχία της εθνικής να προκριθεί στο Μουντιάλ σχολίασε: «Εμείς διψούσαμε για το ποδόσφαιρο, τώρα όσο πάει χειροτερεύει. Μπαίνει και το στοίχημα μέσα. Βλέπεις ένας παίκτης είναι μπροστά και αντί να ντριπλάρει περιμένει. Ο κόσμος θέλει θέαμα. Θυμάστε ότι ο κόσμος πήγαινε στο γήπεδο για να δει τον Κούδα και τον Χατζηπαναγή», είπε ο Γιάννης Βαλαώρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags