Facebook Pixel Ανδρέας Σάμαρης: Δεν "άκουσαν" Κονέ για Σάμαρη στην ΑΕΚ - Γιατί τον "έκοψαν" οι Big-4 - "Restart" στους... προτελευταίους!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-19 14:15:00

Δεν "άκουσαν" Κονέ για Σάμαρη στην ΑΕΚ - Γιατί τον "έκοψαν" οι Big-4 - Restart στους προτελευταίους!

GOALάρες by Εvaggelistis
Δεν "άκουσαν" Κονέ για Σάμαρη στην ΑΕΚ - Γιατί τον "έκοψαν" οι Big-4 - Restart στους προτελευταίους!

Ο λόγος που δεν βρήκε συμβόλαιο στην Ελλάδα ο διεθνής άσος. Ο Ανδρέας Σάμαρης συνεχίζει την καριέρα του στην Ολλανδία, αν και προτάθηκε σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Super League, ενώ ο Παναγιώτης Κονέ προσπάθησε να τον... περάσει στην Ένωση. Το deal αποχώρησης από την Μπενφίκα και πώς βρήκε τη νέα του ομάδα.

O Aνδρέας Σάμαρης βρήκε, επιτέλους, ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και συγκεκριμένα στην (πρώην του Δημήτρη Εμαννουηλίδη) Φορτούνα Σιτάρντ! Υπέγραψε ως ελεύθερος μέχρι το τέλος της σεζόν (και μετά... βλέπει)!
 

Μιλάμε βέβαια για την προτελευταία αλλά σε ένα πρωτάθλημα, όπως το ολλανδικό, που κρίθηκε πως του ταιριάζει. Πόσο μάλλον σε μια ομάδα που έχει ανάγκη την ποιότητα/εμπειρία του και στην οποία πιστεύουν πως θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του και θα βρει ξανά ρυθμό μέχρι τον Ιούνιο. 

Για τον 32χρονο Ανδρέα ζητούμενο είναι να αποδείξει - μετά την επέμβαση στον δεξιό αχίλλειο τένοντα - το επίπεδο που μπορεί να (ξανα)παίξει. Και η Φορτούνα προσφέρεται για αυτό...


Ο σοβαρός αυτός τραυματισμός άλλωστε  ήταν που τον έστειλε στην έξοδο μετά από 7 χρόνια στους "αετούς", παρότι είχε συμβόλαιο μαζί τους μέχρι το 2023. Αλλά και που έκανε επιφυλακτικές αρκετές ομάδες στις οποίες προτάθηκε. Μεταξύ των οποίων και όλη η ελληνική Big 4 και σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ. Ειδικότερα στην ΑΕΚ αποτέλεσε θερμή εισήγηση του (πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική) τεχνικού διευθυντή, Παναγιώτη Κονέ, η οποία όμως, δεν εισακούστηκε!!
 

Σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή ομάδας και πρωταθλήματος το γεγονός πως ο Ανδρέας Σάμαρης ανήκει στο μεγάλο μανατζερικό ολλανδικό Γραφείο των Λίνσε! Να υπενθυμίσω πως στην Μπενφίκα οι ετήσιες καθαρές αποδοχές του Σάμαρη προσέγγισαν το 1.300.000 ευρώ. Και είχε συνολικά να παίρνει plus 2.500.000 ως το καλοκαίρι του 2023. 


Για αυτό άλλωστε κατάφερε να κάνει ένα σπουδαίο deal με την αποζημίωση του, όταν το έλυσε στις 31 Αυγούστου.Λέγεται πως έχει εξασφαλίσει τα 2/3 αυτών των χρημάτων που ήταν να παίρνει από την Μπενφίκα. 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει... Λυμπερόπουλο η ΑΕΚ - Κοντά σε μεγάλη επιστροφή Έλληνα άσου - Συνάντηση με Κονέ! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags