Facebook Pixel ΑΕΚ: Τεράστια έκπληξη με Μπακάκη στην ΑΕΚ - Αυτή θα είναι η 11αδα Γιαννίκη για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-19 16:19:00

Τεράστια έκπληξη με Μπακάκη στην ΑΕΚ - Αυτή θα είναι η 11αδα Γιαννίκη για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Τεράστια έκπληξη με Μπακάκη στην ΑΕΚ - Αυτή θα είναι η 11αδα Γιαννίκη για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ο Έλληνας άσος δεν βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ Β αναφορικά με το ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας για την Σούπερ Λιγκ 2.

Η ΑΕΚ μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media έκανε γνωστή την αποστολή της Β ομάδας του κλάμπ αναφορικά με το ερχόμενο παιχνίδι του συλλόγου ενάντια στον Καραϊσκάκη Άρτας για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Σε αυτή δεν βρίσκεται το όνομα του αρχηγού της ομάδας στα πρώτα δυο παιχνίδια που έχει δώσει Μιχάλη Μπακάκη, βάζοντας με αυτό τον τρόπο σε σκέψεις για το αν ο Έλληνας μπακ θα βρίσκεται στην αποστολή της πρώτης ομάδας.

«Γρίφος η ενδεκάδα»

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης, μίλησε στον… αέρα του OVER FM 104,9 και την εκπομπή Overlap για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό να περιμένουμε μέχρι και το πρωί της Κυριακής για να δούμε την κατάσταση των παικτών.

Εκτίμησε πως κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Στάνκοβιτς. Αριστερά ο Μοχαμάντι, στο κέντρο της άμυνας οι Βράνιες και Μήτογλου. Δεξία ο Μισελέν έχει προβάδισμα χάρη στην εμπειρία του. Σιμόες, Σιμάνσκι και Μάνταλος θα βρίσκονται στον άξονα. Ο Τσούμπερ, ο οποίος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, έχει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Αραούχο.

Ένα ακόμη «ερωτηματικό» προκύπτει ως προς το δεξί εξτρέμ. Τη θέση διεκδικούν οι Λιβάι Γκαρσία και Άμραμπατ. Ο τελευταίος έχει το προβάδισμα εξαιτίας της τακτικής του προσήλωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags