Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βόμβα" στον Ολυμπιακό - Ομάδα του εξωτερικού θέλει να αγοράσει ξένο ποδοσφαιριστή
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-19 16:58:00

"Βόμβα" στον Ολυμπιακό - Ομάδα του εξωτερικού θέλει να αγοράσει ξένο ποδοσφαιριστή

Sportdog Team
"Βόμβα" στον Ολυμπιακό - Ομάδα του εξωτερικού θέλει να αγοράσει ξένο ποδοσφαιριστή

Όσο πλησιάζουμε στον Ιανουάριο και το μεταγραφικό "παράθυρο" τόσα περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον συλλόγων εκτός χώρας για ποδοσφαιριστές των Ερυθρόλευκων.

Χένρι Ονιεκούρου: "Βόμβα" έριξε δημοσίευμα από την Τουρκία που αναφέρει πως η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για την θέση του Λάριν, που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και δύσκολα θα ανανεωθεί, μιας και υπάρχει περίπου 1 εκατομμύριο διαφορά στον μισθό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα haberler.com οι Αετοί έχουν σαν πρώτη επιλογή τον Νιγηριανό, μιας και δεν έχει πάρει χρόνο στους Ερυθρόλευκους, ενώ είναι γνωστός στην χώρα από την θητεία του στην Γαλατάσαραϊ.

«Ο Ονιεκούρου, που πήγε στον Ολυμπιακό στην αρχή της σεζόν, δεν βρήκε αυτό που ήλπιζε στη νέα του ομάδα. Πήρε χρόνο σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν μπορούσε να συνεισφέρει γκολ και ασίστ. Έδωσε 1 ασίστ σε 4 αγώνες στο Europa League. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να κάνει ζημιά στον Νιγηριανό στον οποίο επένδυσε 4,5 εκατ. ευρώ», αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ για τον Χένρι Ονιεκούρου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags