Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δύο μεταγραφές τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ - "Τελειώνει" εξτρέμ ο Λουτσέσκου - "Παζάρια" με Ντιναμό
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-19 17:11:00

Δύο μεταγραφές τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ - "Τελειώνει" εξτρέμ ο Λουτσέσκου - "Παζάρια" με Ντιναμό

Sportdog Team
Δύο μεταγραφές τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ - "Τελειώνει" εξτρέμ ο Λουτσέσκου - "Παζάρια" με Ντιναμό

Οι ασπρόμαυροι ετοιμάζονται για μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, με τον Ρουμάνο προπονητή να είναι το απόλυτο αφεντικό. Τι συμβαίνει με την πρόταση από την Εθνική του;

Για το ενδιαφέρον της Εθνικής Ρουμανίας προς το πρόσωπο του Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφέρθηκε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Μάνος Τσαλγατίδης στον «αέρα» του OVER FM 104,9 και την εκπομπή Overlap. Όπως ανέφερε το ενδιαφέρον είναι φιλολογικό μέχρι στιγμής, με τους Ρουμάνους να μην έχουν μέχρι στιγμής μετουσιώσει το ενδιαφέρον τους σε κάτι χειροπιαστό. 

Παράλληλα ο «ασπρόμαυρος» ρεπόρτερ τόνισε ότι δεν θα ενδιέφερε τον Ρουμάνο η προοπτική να αναλάβει παράλληλα με τον ΠΑΟΚ και την Εθνική Ρουμανίας.

 

Όσον αφορά το μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου, ο Μάνος Τσαλγατίδης ξεκαθάρισε πως ο στόχος είναι η απόκτηση δύο παικτών στις θέσεις της μεσαίας γραμμής (μεσομεσοεπιθετικός) και του δεξιού μπακ. Ωστόσο προϋπόθεση για την απόκτηση του δεξιού μπακ θα είναι η αποχώρηση του Ροντρίγκο από την ομάδα.

Τέλος όσον αφορά τα άκρα της επίθεσης, στον ΠΑΟΚ ενδέχεται να κινηθούν και για εξτρέμ, αυτό όμως θα κριθεί από την αξιολόγηση της κατάστασης του Ζαμπά, μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό στη Βάσκο ντα Γκάμα. Ωστόσο οι πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, είναι αρκετά λίγες, συμπλήρωσε.

Τέλος ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε και στον δανεισμό του Σίντκλεϊ, τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν την πρόθεση να διαπραγματευτούν με τη Ντιναμό Κιέβου για την πλήρη αγορά του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags