Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο ξένος προπονητής που έχει... κερδίσει τον Μαρινάκη - Θα είναι ο διάδοχος του Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-19 17:56:00

Αυτός είναι ο ξένος προπονητής που έχει... κερδίσει τον Μαρινάκη - Θα είναι ο διάδοχος του Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός είναι ο ξένος προπονητής που έχει... κερδίσει τον Μαρινάκη - Θα είναι ο διάδοχος του Μαρτίνς!

Πώς και γιατί κέρδισε τον πρόεδρο των Πειραιωτών και το "κρας τεστ". Πρόκειται για πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, με τεράστια καριέρα, ο οποίος μέσα σε λίγα χρόνια έγινε αγαπητός σε εξέδρα και διοίκηση. Γιατί τον... βλέπουν σε λίγα χρόνια ως πρώτο κόουτς στον πάγκο των Ερυθρολεύκων;

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Super League 2 η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, επικρατώντας 3-1 του ΠΑΟΚ Β' και μάλιστα με τρομερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπό τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός Β' έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο και άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια, αποδεικνύοντας στο χορτάρι πως θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στην Super League 2.

Η καλή εικόνα των Ερυθρόλευκων πιστώνεται κυρίως στην δουλειά που κάνει ο πάλαι ποτέ άσος της ομάδας και πλέον προπονητής της, Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός κόουτς δουλεύει πολύ με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και αυτό φαίνεται στο γήπεδο, με την διοίκηση του Ολυμπιακού να τον στηρίζει στο 100% και φυσικά σε όποια απόφαση παίρνει.



Μεγάλη εκτίμηση για τον "Κάνιο" έχει και ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις από τότε που ο Ιμπαγάσα ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα. Ο 45χρονος τεχνικός έχει, έτσι, το "ελεύθερο" να πάρει όποια απόφαση θέλει, κάτι που πλέον είναι "νόμος" στο Ρέντη και το σίγουρο είναι ότι όποιος παλεύει στις προπονήσεις θα πάρει και τις ευκαιρίες που του αναλογούν.

Η εμπιστοσύνη και η πίστη που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς το πρόσωπο του Ιμπαγάσα είναι τεράστια και μάλιστα πολλοί από το περιβάλλον του Ολυμπιακού υποστηρίζουν πως ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου τον υπολογίζει για την πρώτη ομάδα, αν όχι άμεσα, μελλοντικά όταν θα είναι έτοιμος, γι' αυτό και ο Ολυμπιακός Β' αποτελεί κρας τεστ για τον "Κάνιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα τούμπα από Μαρτίνς στου Ρέντη! Αφήνει εκτός τον καλύτερό του για ΑΕΚ; Κίνηση ματ σε Γιαννίκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags