Facebook Pixel Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα: "Μαύρη" βραδιά για Άρη - Έφαγε πέντε γκολ από ΠΑΣ - Χειροκροτούσαν τους Γιαννιώτες στο Βικελίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-20 21:23:00

"Μαύρη" βραδιά για Άρη - Έφαγε πέντε γκολ από ΠΑΣ - Χειροκροτούσαν τους Γιαννιώτες στο Βικελίδης!

Sportdog Team
"Μαύρη" βραδιά για Άρη - Έφαγε πέντε γκολ από ΠΑΣ - Χειροκροτούσαν τους Γιαννιώτες στο Βικελίδης!

Μια από τις χειρότερες βραδιές στην ιστορία του έζησε ο Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης", που είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα να τον φιλοδωρεί με πέντε τέρματα (0-5) και να αναγκάζει τους Αρειανούς να χειροκροτήσουν την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά. Έντονη γιούχα για τους παίκτες του Άκη Μάντζιου, αναμένονται εξελίξεις στους Θεσσαλονικείς.

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα: Ένα ματς που δεν θα θέλουν να θυμούνται παρακολούθησαν οι φίλοι του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αφού ο ΠΑΣ διέλυσε με 5-0 την ομάδα του Άκη Μάντζιου και την έριξε στην εσωστρέφεια.

Η αναμέτρηση ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τους Γιαννιώτες να είναι εκπληκτικοί και να κάνουν ό,τι θέλουν τους γηπεδούχους, αναγκάζοντας ακόμα και τους οπαδούς των Κίτρινων να τους χειροκροτήσουν την ώρα επίτευξης του πέμπτου γκολ.

Το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε μόλις στο 5' ο Σνάιντερ και ο Μιλιντσεάνου έκανε το 0-2 στο 35'. Στο 54' ο τρομερός Περέα "έγραψε" το 0-3, ενώ ο Εραμούσπε στο 71' και ο Μορέιρα στο 85' διαμόρφωσαν το θριαμβευτικό 0-5 μέσα στο "Βικελίδης"!

Φυσικά, η σοκαριστική αυτή ήττα για τον Άρη αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις για το μέλλον του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας, με τους οπαδούς των Κίτρινων να αποδοκιμάζουν έντονα τόσο τον Έλληνα τεχνικό, όσο και τους ποδοσφαιριστές και το σίγουρο είναι ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης θα αναλάβει... δράση με τις εξελίξεις να αναμένονταις ραγδαίες στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο.

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς (46' Σάσα), Μπράμπετς, Δεληζήσης, Γκάνεα, Τζέγκο (58' Μάνος), Εντιαγέ (82' Ματίγια), Γκαρσία, Ιτούρμπε (46' Μαντσίνι), Γκάμα, Καμαρά (82' Λόπεθ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας (81' Παντελάκης), Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίγνκες, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου (63' Μορέιρα), Περέα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags