Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ: Επίσημο το τέλος του Σόλσκιερ - Το έβγαλε η Γιουνάιτεντ στα social (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-21 12:54:00

Επίσημο το τέλος του Σόλσκιερ - Το έβγαλε η Γιουνάιτεντ στα social (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επίσημο το τέλος του Σόλσκιερ - Το έβγαλε η Γιουνάιτεντ στα social (ΦΩΤΟ)

Και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Στο "κάδρο" πλέον ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ: Από χθες το βράδυ η διοίκηση της Γιουνάιτεντ είχε αποφασίσει την απομάκρυνση του Σόλσκιερ από τον πάγκο της ομάδας και σήμερα το πρωί απλά ήρθε η επιβεβαίωση με την επίσημη ανακοίνωση.

Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών θα είναι κοινή συναινέσει και αναμένεται να κοστίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίπου 7,5 εκατομμύρια λίρες καθώς 48χρονος προπονητής είχε υπογράψει επέκταση μέχρι το 2024, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

Το πρωί της Κυριακής (21/11) ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, για να αποχαιρετήσει τους παίκτες, ενώ χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο βοηθός του, Μάικλ Κάρικ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αγγλία η διοίκηση της Γιουνάιτεντ, θέλει να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με τον Ζινεντίν Ζιντάν που το καλοκαίρι αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για δεύτερη φορά και έχει έτοιμη πρόταση για τον Γάλλο θρύλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags