Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κανονικά στην αποστολή για Λαμία οι Παλάσιος, Πέρεθ - Αυτοί έμειναν εκτός από Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-21 15:12:00

Κανονικά στην αποστολή για Λαμία οι Παλάσιος, Πέρεθ - Αυτοί έμειναν εκτός από Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
Κανονικά στην αποστολή για Λαμία οι Παλάσιος, Πέρεθ - Αυτοί έμειναν εκτός από Γιοβάνοβιτς

Με τους γνωστούς απόντες θα κατέβει κόντρα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός, στο αυριανό (22/11) παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Super League.

Παναθηναϊκός: Tην προετοιμασία του για τον αγώνα με την Λαμία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βγάζει αποστολή, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή κανονικά τους Παλάσιος και Πέρεθ, οι οποίοι είχαν κάποιες ενοχλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα αλλά τις ξεπέρασαν και τέθηκαν στη διάθεση του Σέρβου προπονητή. 

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τους γνωστούς απόντες, καθώς εκτός έμειναν οι Ιωαννίδης, Σένκεφελντ και Πούγγουρας λόγω τραυματισμών. Παράλληλα, στην αποστολή επέστρεψε ο νεαρός Σιδεράς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε χθες στο ματς του Παναθηναϊκου Β γι΄ αυτό τον λόγο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία περιλαμβάνονται οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags