Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Βόμβα Βαρούχα για το… πέναλτι Βράνιες - "Ποιος Μασούρας; Γι’ αυτό έπεσε" - Θα γίνει… χαμός! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-21 22:45:00

Βόμβα Βαρούχα για το… πέναλτι Βράνιες - "Ποιος Μασούρας; Γι’ αυτό έπεσε" - Θα γίνει… χαμός! (Vid)

Sportdog Team
Βόμβα Βαρούχα για το… πέναλτι Βράνιες - "Ποιος Μασούρας; Γι’ αυτό έπεσε" - Θα γίνει… χαμός! (Vid)

Απαντάει στις "φωνές" της ΑΕΚ και δικαιώνει απόλυτα το VAR. Μπορεί στην Ένωση να... φωνάζουν και επίσημα για πέναλτι στον Βράνιες πριν το 1-2 από τον Ελ Αραμπί, όμως καθηγητής διαιτησίας της ΕΡΤ σημείωσε κάτι που κανείς δεν είχε πει πει μέχρι τώρα.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στην "Αθλητική Κυριακή" τις επίμαχες φάσεις του ντερμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και χαρακτήρισε καλή τη διαιτησία, συμφωνώντας με τις αποφάσεις του ρέφερι στις δύσκολες φάσεις.

Για τη φάση πριν το 2-1 του Ολυμπιακού, που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι, ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως δεν υπάρχει παράβαση. Όπως ανέλυσε, ναι μεν υπάρχει επαφή του Βράνιες με τον Μασούρα, όμως δεν είναι αυτή που προκαλεί την πτώση του Βόσνιου αμυντικού, ο οποίος πέφτει επειδή το ένα του πόδι βρίσκει στο άλλο.

Για ένα χέρι του Σισέ μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού στο 55', ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πέναλτι γιατί ο αμυντικός των Ερυθρολεύκων έχει γυρισμένη την πλάτη και το χέρι του δεν είναι απλωμένο.

Τέλος μίλησε για μια πτώση του Μάνταλου στην περιοχή του Ολυμπιακού μετά από κόντρα με τον Λαλά στο 55', τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για παράβαση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags