Facebook Pixel Μεζούτ Οζίλ: Βάζει... φωτιά ο Οζίλ ενόψει Ολυμπιακού - "Πάμε να αφήσουμε άφωνο τον πρόεδρό τους - Θα γίνει πάρτι"
| 2021-11-22 18:10:00

Βάζει... φωτιά ο Οζίλ ενόψει Ολυμπιακού - "Πάμε να αφήσουμε άφωνο τον πρόεδρό τους - Θα γίνει πάρτι"

Sportdog Team
Βάζει... φωτιά ο Οζίλ ενόψει Ολυμπιακού - "Πάμε να αφήσουμε άφωνο τον πρόεδρό τους - Θα γίνει πάρτι"

Κάτι παραπάνω από σύνθημα νίκης έδωσε ο Τούρκος ποδοσφαιριστής της Φενέρ, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (25/11) με τους Ερυθρόλευκους τονίζοντας ότι όλοι θέλουν να πάρουν εκδίκηση για όσα είχε πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον πρώτο αγώνα της Κωνσταντινούπολης.

Μεζούτ Οζίλ: Παραπάνω από φιλόδοξος εμφανίστηκε στις δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Fotospor ο Τούρκος ποδοσφαιριστής της Φενέρ, με τον τίτλο του άρθρου να είναι τώρα είναι η σειρά του Μαρινάκη να “φάει” τα λόγια του, με τον ποδοσφαιριστή να τονίζει ότι η ομάδα έχει πάρει... φόρα μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Γαλατά.

«Πάντα κερδίζουμε την Γαλατασαράι και τώρα στόχος είναι ο Ολυμπιακός. Ήρθε η ώρα να πάμε εκεί (σ.σ. στην Ελλάδα), να κερδίσουμε και να αφήσουμε άφωνο τον πρόεδρό τους. Κρατηθείτε γιατί το μεγάλο πάρτι θα γίνει στην Αθήνα».

Όλα αυτά συνδέονται με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Φενέρ, όταν είχε μιλήσει στην κάμερα της Cosmote TV:

«Σίγουρα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Ειδικά με αυτή τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη, στην Πόλη μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το 2012 όταν είχαμε κερδίσει στο φάιναλ φορ στο μπάσκετ στην Πόλη.

Για εμάς ήταν κάτι πολύ μεγάλο και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. Αυτό που είπα και στα παιδιά που ήμουν μαζί τους, είναι μερικές λέξεις: Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία. Αυτό τα λέει όλα
», με τον Μεζούτ Οζίλ να δείχνει πως δεν τα έχει ξεχάσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags