Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη εξέλιξη - Αποβλήθηκε ομάδα από το πρωτάθλημα!
| 2021-11-22 18:24:00

Απίστευτη εξέλιξη - Αποβλήθηκε ομάδα από το πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη - Αποβλήθηκε ομάδα από το πρωτάθλημα!

Νέος,,, χαμός στο πρωτάθλημα, με τη διοργανώτρια αρχή να αποφασίζει την αποβολή του συλλόγου.από τη φετινή διοργάνωση!

Τα ευτράπελα στη διεξαγωγή της Superleague 2 συνεχίζονται, με τη Λίγκα να ανακοινώνει την αποβολή της Ζακύνθου από το πρωτάθλημα.

Η Superleague 2 εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία δημοσιεύτηκαν οι αποφάσεις του σημερινού (22/11) Διοικητικού Συμβουλίου και πέρα από την έγκριση της πρότασης της ΕΡΤ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, αποφασίστηκε και η αποβολή της Ζακύνθου από το πρωτάθλημα.

Η ΕΕΑ, συγκεκριμένα, έστειλε μια απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ομάδας των Επτανήσων κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2: «Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

1) Έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΕΡΤ ως προς το οικονομικό της σκέλος με διαφοροποίηση στον διαμοιρασμό του μπόνους.

2) Με έγγραφο της ΕΕΑ μας γνωστοποιήθηκε η υπ. αριθμ. 451/21 απόφαση του Θ' Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την όποια απερρίφθη η αίτηση αναστολής της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ με τις οποίες δεν της χορηγήθηκε το προβλεπόμενο στις διατάξεις του άρθρου 77 Α Ν 2725/99 πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ. 3 του Ν 4809/21 η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags