Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - Superleague: Νέο "χτύπημα" από Μπέο - Αναπάντεχη... συμμαχία στη Σούπερ Λιγκ - ΦΩΤΟ από τη συνάντησή τους!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-23 12:54:00

Νέο "χτύπημα" από Μπέο - Αναπάντεχη... συμμαχία στη Σούπερ Λιγκ - ΦΩΤΟ από τη συνάντησή τους!

Sportdog Team
Νέο "χτύπημα" από Μπέο - Αναπάντεχη... συμμαχία στη Σούπερ Λιγκ - ΦΩΤΟ από τη συνάντησή τους!

Κίνηση ματ από τον πρόεδρο του Βόλου που γνωρίζει πολύ καλά να κινείται στο παρασκήνιο. Με ποιον συναντήθηκε και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν...
 

Αχιλλέας Μπέος - Βόλος: Στις πλάτες του έχει τραβήξει τον Βόλο όλα αυτά τα χρόνια ο Μπέος, αν και έχει αυξημένες υποχρεώσεις ως δήμαρχος της πόλης της Μαγνησίας. Παρόλα αυτά είναι, κατά γενική ομολογία, ίσως ο μοναδικός Έλληνας παράγοντας που ξέρει τόσο καλά από μπάλα, γνωρίζει πού να βρίσκει και να φέρνει στην ομάδα καλούς και εξελίξιμους παίκτες, σε γενικές γραμμές ξέρει τα κατατόπια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Ποιος ξεχνάει, άλλωστε, ότι προ λίγων μηνών είχε υπάρξει ολόκληρη κουβέντα για το αν θα... μετακόμιζε στον ΠΑΟΚ τού Ιβάν Σαββίδη για να βοηθήσει την ομάδα να οργανωθεί, καθώς είναι σαφές ότι στον Δικέφαλο δεν υπάρχει ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή που να μπορεί να αναλάβει γενικά καθήκοντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

Για να μην ξεφεύγουμε, όμως, το θέμα αυτού τού ρεπορτάζ δεν είναι αν και κατά πόσο έχει την ικανότητα ο Αχιλλέας Μπέος να ηγηθεί μιας ομάδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Αυτό το αποδεικνύει, άλλωστε, εδώ και πολλά χρόνια. Τόσο με τον Πανιώνιο, παλιότερα, όσο και τώρα που ο Βόλος έχει κάνει την φίλαθλη γνώμη στην Ελλάδα να παραμιλάει.

 

Αυτό που έχει σημασία είναι η άτυπη συμμαχία που έχει καταφέρει να φτιάξει και με κάποιες μικρές ομάδες της Σούπερ Λιγκ - Συλλόγους που έχουν κοινά συμφέροντα και επιδιώξεις με τον Βόλο, κυρίως δηλαδή επαρχιακές ομάδες.

 

Όπως συμβαίνει με τη Λαμία, καθώς διατηρεί άριστη σχέση με τον Πανουργία Παπαϊωάννου! Κάτι που διαπίστωσαν και όσοι βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό, την έδρα του Βόλου δηλαδή, που έδωσαν το παρών τόσο ο Παπαϊωάννου όσο και ο Μπέος για το παιχνίδι τής Λαμίας με τον Παναθηναϊκό.

 

Οι δύο άνδρες διατηρούν άριστη σχέση, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, ενώ από το ρεπορτάζ τόσο του Βόλου όσο και της Λαμίας προκύπτει ότι υπάρχει μια άτυπη συμμαχία ανάμεσά τους για θέματα στα οποία έχουν κοινά συμφέροντα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags