Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η έκπληξη Μαρτίνς για Φενέρ - "Κίνδυνος" για κορυφαίο άσο - Αλλάζει τη μισή ομάδα με... Μπέο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-23 20:25:00

Η έκπληξη Μαρτίνς για Φενέρ - "Κίνδυνος" για κορυφαίο άσο - Αλλάζει τη μισή ομάδα με... Μπέο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η έκπληξη Μαρτίνς για Φενέρ - "Κίνδυνος" για κορυφαίο άσο - Αλλάζει τη μισή ομάδα με... Μπέο!

Οι πληροφορίες από του Ρέντη και ποιος δεν θα παίξει την Πέμπτη. Ο Πορτογάλος κόουτς έχει πάρει τις αποφάσεις του μετά τα όσα είδε κόντρα στην ΑΕΚ και ετοιμάζεται για έναν.. τελικό στο κατάμεστο Γ. Καραϊσκάκης. Ποιος μπορεί να μείνει εκτός και το ροτέισον στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Το παιχνίδι τής Πέμπτης με τη Φενέρ είναι αυτό που απασχολεί τούς ανθρώπους του Ολυμπιακού, αν και κατά γενική ομολογία ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές για το ευρωπαϊκό ματς. Ο Ονιεκούρου πήρε χρόνο εναντίον τής ΑΕΚ την Κυριακή και μαζί με τον Μασούρα θα βρίσκονται στα φτερά (ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής), όπως και ο Αραμπί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Η κουβέντα που έχει ανοίξει είναι αν θα μπει ο Μπουχαλάκης στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού, όχι όμως για να βγει ο Αγκιμπού! Ποιος μένει για να βγει, από τη στιγμή που και ο Εμβιλά έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ; Ο Μαντί Καμαρά!

Είναι κάτι που υπάρχει στο ρεπορτάζ ως σκέψη, αν και δεν είναι εύκολο να αφήσεις στον πάγκο τον Μαντί σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αλλά από την άλλη πλευρά και ο Μπουχαλάκης όταν είναι υγιής δεν γίνεται να μένει στον πάγκο - Είναι αριστεροπόδαρος, που δεν υπάρχει άλλος πλην Ρέαμπτσιουκ στην 11άδα, ενώ βοηθάει πολύ στο κουβάλημα της μπάλας προς την επίθεση.

Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι ο Μαντί, φέτος, κάνει χαμηλές πτήσεις για πολλούς και διάφορους λόγους (οι ψίθυροι από του Ρέντη αναφέρουν ότι είναι κάπως ξενερωμένος από το γεγονός ότι δεν πωλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι), ας μην αποκλείσουμε την πιθανότητα να τον αφήσει στον πάγκο ο Μαρτίνς για να του στείλει και ένα μήνυμα...

Άρα ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί σίγουρα κατά 10/11 ίδιος στο παιχνίδι της Πέμπτης, και μένει να δούμε αν και πόσο μπορεί να μείνει στον πάγκο κάποιος από την τριάδα των χαφ για να παίξει ο Μπουχαλάκης.

Αντίθετα, αναμένεται να δούμε κάποιες αλλαγές στην 11άδα στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής (ο Μαρτίνς θεωρεί ότι από την Κυριακή μέχρι την Πέμπτη υπάρχει χρόνος ξεκούρασης και η ομάδα δεν χρειάζεται φρεσκάρισμα, αλλά από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή προφανώς δεν ισχύει το ίδιο), αν και κανείς αυτή τη στιγμή στο Λιμάνι δεν ασχολείται με το παιχνίδι εναντίον του Βόλου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού ήθελε η ΑΕΚ - Ξέφυγαν τα ποσά - Υβριστικό σύνθημα για Παπασταθόπουλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags