Facebook Pixel Ροναλντίνιο: Νέο ΣΟΚ με Ροναλντίνιο! Κινδυνεύει ξανά να μπει φυλακή!
| 2021-11-24 20:14:00

Νέο ΣΟΚ με Ροναλντίνιο - Κινδυνεύει ξανά να μπει φυλακή!

Sportdog Team
Νέο ΣΟΚ με Ροναλντίνιο - Κινδυνεύει ξανά να μπει φυλακή!

Ο μεγάλος Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής έχει για ακόμα μια φορά μπλεξίματα με τις Αρχές με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ξανά  πίσω από τα κάγκελα της φυλακής σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την πατρίδα του.

Ροναλντίνιο: Τον κίνδυνο να οδηγηθεί και πάλι στην φυλακή αντιμετωπίζει ο πρώην παγκόσμιος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου καθώς έλαβε εντολή να α τακτοποιήσει το χρέος του με την πρώην κοπέλα του, Πρισίλα Κοέλιο, έως την 1η Δεκεμβρίου για να αποφύγει την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του και πιθανή φυλάκιση.

Μάλιστα τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι αξιωματούχοι απέδωσαν στον Ρόνι κλήτευση από το δικαστήριο ώστε να μπορεί να ενημερωθεί επίσημα για την προθεσμία πληρωμής της διατροφής στις 11 Νοεμβρίου, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να τον εντοπίσουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ροναλντίνιο αφού βγήκε από τις φυλακές της Παραγουάης είχε «ελεύθερη» σχέση με δύο καλλονές, την Πρισίλα Κοέλιο και τη Μπεατρίς Σόουζα, οι οποίες λάμβαναν επίδομα διατροφής ύψους 1.700 ευρώ, ενώ ο Βραζιλιάνος αφού χώρισε με την Πρισίλα φαίνεται ότι δεν έχει εξοφλήσει τα χρήματα που της χρωστούσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags