Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γκρινιάζει και… κλαίγεται για να τον βάζει βασικό ο Μαρτίνς - Τουρκικά κόλπα Οζίλ, έχει χάσει ο Περέιρα"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-24 21:25:00

"Γκρινιάζει και… κλαίγεται για να τον βάζει ο Μαρτίνς - Τουρκικά κόλπα Οζίλ, έχει χάσει ο Περέιρα"

του Γιώργου Κτενά
"Γκρινιάζει και… κλαίγεται για να τον βάζει ο Μαρτίνς - Τουρκικά κόλπα Οζίλ, έχει χάσει ο Περέιρα"

Ποιος είναι ο... γκρινιάρης του Ολυμπιακού και η ευκαιρία με Φενέρ. Σούπερ ανάλυση για την ομάδα των Τούρκων που υποδέχονται την Πέμπτη το βράδυ οι Πειραιώτες στο κατάμεστο Γ. Καραϊσκάκης. Τα πολλά προβλήματα των "γειτόνων" και το κλίμα για τον Βίτορ Περέιρα.

Ολυμπιακός: Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Φενέρ αυτό το διάστημα ανέλυσε μέσω του sportdog o δημοσιογράφος Γιάννης Τσιακίρης, άριστος γνώστης τού ποδοσφαίρου στην Τουρκία, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ποιο τρικ θα κάνει ο Περέιρα και πόσο μπορεί να μπερδέψει τον Ολυμπιακό; Για ποιον λόγο ο Οζίλ έκανε τη δήλωση για Μαρινάκη που απασχόλησε έντονα σε Ελλάδα και Τουρκία; Πώς πρέπει να παιξουν οι Πειραιώτες και ποια είναι η άποψη που έχει για τον Ονιεκούρου, τον οποίο γνωρίζει άριστα από τη θητεία του στη Γαλατασαράι. Οι απαντήσεις στο sportdog.

"Δεν σηκώνει κεφάλι η Φενέρ - Έχει χάσει το παιχνίδι ο Περέιρα - Τουρκικά κόλπα ο Οζίλ"

"Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Φενέρ, της φταίνε όλα, έχει απουσίες, έχει εσωτερικά προβλήματα, δεν βγάζει σιγουριά. Κάποια παιχνίδια, βέβαια, μπορεί να λειτουργήσουν ως ηλεκτροσόκ, όπως ένα διπλό με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα. Γιατί δεν έχει να χάσει κάτι η Φενέρ. Αλλά βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες φάσεις της ως ομάδας τα τελευταία χρόνια - Εννοώ ότι ψυχολογικά δεν είναι καλά και όχι από την άποψη του υλικού που έχει στο ρόστερ της. Φαίνεται ότι ο Περέιρα το έχει χάσει το παιχνίδι, αλλά είναι ακόμα στη θέση του", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Γιάννης Τσιακίρης.

Ο Οζίλ παρά τη δήλωση που έκανε για νίκη-απάντηση στον Μαρινάκη, τελικά μάλλον έπαθε θλάση στη γλώσσα και δεν ήρθε στην Ελλάδα.

"Είναι οπαδικές αυτές οι δηλώσεις, θέλουν να αλλάξουν την ατζέντα και να φύγει η προσοχή από το παιχνίδι, κλασσικά τουρκικά κόλπα αυτά για να κερδίσουν τις εντυπώσεις". 

"Δεν θα μπερδέψει τον Ολυμπιακό - Βασικός ο Ονιεκούρου γιατί γκρινιάζει»

Διαβάζω ότι ο Περέιρα θα αφήσει το σχήμα με τους τρεις αμυντικούς και θα παίξει με τετράδα στην άμυνα. Θεωρείς ότι αυτό μπορεί να μπερδέψει τον Ολυμπιακό.

"Ψάχνει να βρει λύσεις στην ομάδα του και εφόσον μένει κάτι προσπαθεί να αλλάξει. Αλλά δε νομίζω ότι θα αλλάζουν και πολλά με το να παίξει με 4άδα στην άμυνα, δεν είναι καμιά σπουδαία κίνηση αυτή. Πολύ περισσότερο για να μπερδέψει μια ομάδα με την εμπειρία του Ολυμπιακού".

Πώς θεωρείς ότι θα πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός για να κερδίσει;

"Παρά τα προβλήματα που έχει η Φενέρ, δεν μπορεί να την υποτιμήσει. Υπάρχει ποιότητα στους Τούρκους, αλλά έχει το πάνω χέρι ο Ολυμπιακός. Να παίξει επιθετικά, να μην φοβηθεί, η 11άδα που είχε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν πολύ καλή. Εντάξει, δεν είμαι σίγουρος ότι θα παίξει ο Ονιεκούρου, γιατί φαίνεται ότι έχει γκρινάξει, έχει "κλάψει" και για αυτό τον έβαλε βασικό και εναντίον της ΑΕΚ. Ναι μεν ήταν τακτικά καλός στο ντέρμπι, αλλά δεν έδωσε 5 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για να ντουμπλάρει καλά τον μπακ ο Ονιεκούρου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε Μαντί και Αγκιμπού - Αυτόν πουλάει τον Γενάρη ο Μαρινάκης - Δεν θα τον ξαναδούμε βασικό;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags