Facebook Pixel Τιμούρ Κετσπάγια - Ανόρθωση: Χαμός στην Ανόρθωση, μπουκάλι σε παίκτη ο Κετσπάγια - Παπούτσια στον αέρα και παρέμβαση Ουάρντα
| 2021-11-25 12:07:00

Χαμός στην Ανόρθωση, μπουκάλι σε παίκτη ο Κετσπάγια - Παπούτσια, f@ck you και παρέμβαση Ουάρντα

GOALάρες by Εvaggelistis
Χαμός στην Ανόρθωση, μπουκάλι σε παίκτη ο Κετσπάγια - Παπούτσια, f@ck you και παρέμβαση Ουάρντα

"Επίθεση" σε Ρισβάνη, "γαλλικά" στα αποδυτήρια και ποιοι φεύγουν! Απίστευτα σκηνικά στην ομάδα της Κύπρου, με τον πρώην προπονητή Ολυμπιακού και ΑΕΚ να ξεφεύγει στα αποδυτήρια μετά από ήττα. Σε ποιους τα "έχωσε" άγρια και γιατί, τα αντικείμενα που έφυγαν στον αέρα και οι ατάκες του Αμρ Ουάρντα.
 

Αναμφίβολα η Ανόρθωση είναι η πιο... ελληνική (Σουπερλιγκάτη)ομάδα του κυπριακού πρωταθλήματος. Μόνο το περασμένο καλοκαίρι ο κόουτς Κετσπάγια πήρε τους Χριστοδουλόπουλο/Ουάρντα/Ντέλετιτς/Νινούα, οι οποίοι βρήκαν εκεί τους Ρισβάνη/Μπουσούλαζιτς/Καλτσά/Λόρια κι ενώ μόλις είχαν αποχωρήσει οι Γκαλίτσιος/Μανθάτης/Μανιάς/Βασιλακάκης!

Κατά συνέπεια έχει πολύ ενδιαφέρον τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης(μετατράπηκαν κυριολεκτικά...εμπόλεμη ζώνη), μετά την λήξη του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (έχει προπονητή τον Γιώργο Πετράκη). Η Ανόρθωση γνώρισε την ήττα με ανατροπή (3-2), οι επιθετικοί της έχασαν απίστευτες ευκαιρίες ενώ οι κεντρικοί αμυντικοί της...πετούσαν αετό!!

Το αποτέλεσμα ήταν ο ετσι κι αλλιώς εκρηκτικός κι απρόβλεπτος Τιμούρ Κετσπάγια, στο...τρίτο ημίχρονο, στα αποδυτήρια, να ... ξεφύγει άσχημα και να ξεσπάσει κατά δικαίων κι αδίκων!!

Αρχικά τα έχωσε στους στόπερ, τον Σπύρο Ρισβάνη και τον 33χρονο Φινλανδό, Αραγιούρι (έκανε πέναλτι). Για τους οποίους χρησιμοποίησε πολύ υποτιμητικούς, μέχρι παρεξηγήσεως, χαρακτηρισμούς για τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα, μιλώντας για "τρύπα" στο κέντρο της άμυνας της Ανόρθωσης.

Με τον Κετσπάγια στην συνέχεια να περιλαμβάνει τον Πόποβιτς αλλά και τους δυο φορ, τον Βορειοιρλανδό Κάιλ Λάφερτι (στο παρελθόν είχε παίξει πολύ δυνατά για τον Παναθηναϊκό) και τον συμπατριώτη του Κατσαράβα, που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι. 

Τους κατηγόρησε , ειδικά τον Λάφερτι, για την ... αστοχία/ανικανότητα τους να πετύχουν εύκολα γκολ (στο πρωτάθλημα οι Λάφερτι/Κατσαράβα έχουν απο ένα γκολ ενώ πρώτοι σκόρερ της Ανόρθωσης είναι οι Λάζαρος και Ουάρντα, απο 3 ο καθένας).

Ο Κετσπάγια απευθυνόμενος στον Λάφερτι φέρεται να πέταξε με δυναμη προς το μέρος του ένα μπουκάλι νερό που έσκασε πρωτα κάτω. Με τον Βρετανό να απαντάει με... "fuck you" και έτοιμο να του επιτεθεί, τον Τιμούρη να μην μασάει και να του φωνάζει... "τελείωσες", τον συμπατριώτη του Κατσαράβα να μπαίνει στην μέση, να παίρνει το μέρος του συμπαίκτη του λέγοντας στον Τιμούρ... "τι μα...... κάνεις" και να δέχεται κι αυτός μετά την οργή του Γεωργιανού κόουτς,που ανακοίνωσε και την δική του αποπομπή!

Μέσα σε όλο αυτό το απίστευτο,πραγματικά κωμικοτραγικό σκηνικό, ο Ουάρντα  - κι ενώ έφευγαν στον...αέρα διάφορα αντικείμενα, μέχρι και...ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΕΤΑΧΘΗΚΕ - προσπαθούσε να λειτουργήσει ...πυροσβεστικά φωνάζοντας και στις δυο εμπλεκόμενες πλευρές, τόσο στον προπονητή όσο και στους συμπαίκτες του, "φιλε, φίλε όχι! ΦΑΜΙΛΙΑ φαμίλια είμαστε" !! Τελικά τον πήραν κι αυτόν τα... (φραστικά) σκάγια του Κετσπάγια. 

Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων η κατάσταση δεν ξέφυγε κι άλλο, με τον κόουτς της Ανόρθωσης να "αποκεφαλίζει" Λάφερτι και Κατσαράβα αν και αρχικά άλλοι του... εφταιγαν και ήθελε να τελειώσει! Μόνο που εκνευρίστηκε και ξέφυγε...

Οι δυο επιθετικοί βέβαια έχουν συμβόλαια και θα πρέπει να αποζημιωθούν για να λύσουν τα συμβολαιά τους(για τον Κατσαράβα το... ξανασκέφτονται στην Ανόρθωση),όπως και οι Aραγιούρι,Πόποβιτς, Μπουσούλαζιτς που επίσης φέρεται να είναι "ανεπιθυμητοι" για τον Κετσπάγια.

Γενικά η Ανόρθωση είναι ...καζάνι που βραζει ενώ έχει και ευρωπαικό παιχνίδι απόψε με την Γάνδη. Με οτι αυτό συνεπάγεται

Ο Κετσπάγια είναι κι αυτός στον αέρα αφού οι παίκτες που θέλει να διώξει ήταν δικές του επιλογές, με την διοίκηση προς το παρόν να τον αφήνει στην θέση του (για να φθαρεί τελείως;), αν και το κλιμα στην ομάδα είναι χάλια. Χαρακτηριστική η ατάκα απογοήτευσης προβεβλημένου άσου της Ανόρθωσης και καλοκαιρινής μεταγραφής... " δεν το πιστεύω που ήρθα"!  



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Άρη πριν τον ΠΑΟΚ - Έδωσε τα χέρια με κορυφαίο όνομα ο Καρυπίδης - Σκάει ανακοίνωση

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags