Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης - ΠΑΟΚ: Δεν ήθελε να... ακούσει ο Σαββίδης για Τζόλη - Αυτός τον έπεσε να τον πουλήσει στη Νόρτις
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-25 13:04:00

Δεν ήθελε να... ακούσει ο Σαββίδης για Τζόλη - Αυτός τον έπεισε να τον πουλήσει στη Νόρτις

Sportdog Team
Δεν ήθελε να... ακούσει ο Σαββίδης για Τζόλη - Αυτός τον έπεισε να τον πουλήσει στη Νόρτις

Ήταν πολύ αρνητικός στο να συναινέσει στην πώλησή του. Θεωρούσε ότι ο νεαρός επιθετικός είχε πολλά ακόμη να δώσει στον ΠΑΟΚ και δεν είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να φύγει. 

Είπε κάτι πολύ ενδιαφέρον και απόλυτα αληθινό ο Χρήστος Τζόλης, στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη και του «δικού μας», Γιάννη Πάγκου στη NOVA: «αν δεν έπαιρνα εκείνες τις μέρες μεταγραφή στην Νόριτς, μάλλον δεν θα έπαιρνα καθόλου μεταγραφή φέτος».

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν πολύ αρνητικός στο να συναινέσει στην πώλησή του. Θεωρούσε ότι ο νεαρός επιθετικός είχε πολλά ακόμη να δώσει στον ΠΑΟΚ και δεν είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να φύγει. 

Αυτός που τον έπεισε να αλλάξει γνώμη ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Αφού συνομίλησε με τον Τζόλη και αντιλήφθηκε ότι το μυαλό του ήταν στην μεταγραφή (αυτό ήταν κάτι που είχε δουλευτεί μέσα του από τον προηγούμενο χειμώνα) και έχοντας αποφασίσει ότι στο πλάνο του σε πρώτη φάση θα ήταν αναπληρωματικός ούτως ή άλλως, εισηγήθηκε στον Σαββίδη να προχωρήσει στην πώλησή του. 

Προφανώς, ο Ρουμάνος τεχνικός αντιλήφθηκε ότι, έχοντας δεύτερο ρόλο στην ομάδα ο Τζόλης, η τιμή του μπορεί να υποχωρούσε για ένα διάστημα. Δεν λειτούργησε εγωιστικά (θα μπορούσε απλά να πει ότι τον χρειάζεται και πρέπει να παραμείνει έστω ως εναλλακτική λύση), σκέφτηκε και το ταμείο του συλλόγου και έδωσε την δική του ώθηση σε αυτή την μεταγραφή κι αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζει ο Τζόλης και το περιβάλλον του.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags