Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Πρόκληση Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο - Απίστευτο τι θα κάνει - "Ετοιμάζει έκπληξη στον Μαρινάκη" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-25 17:28:00

Πρόκληση Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο - Απίστευτο τι θα κάνει - "Ετοιμάζει έκπληξη στον Μαρινάκη" (Vid)

Sportdog Team
Πρόκληση Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο - Απίστευτο τι θα κάνει - "Ετοιμάζει έκπληξη στον Μαρινάκη" (Vid)

Η τουρκική ομάδα θέλει να απαντήσει στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το 3-0 του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, με τον τουρκικό Τύπο να αναφέρει ότι ετοιμάζει "έκπληξη" στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων (22:00).

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Το ενδεχόμενο να φορέσουν οι παίκτες φανέλες με τον Μωάμεθ τον Πορθητή εξετάζουν οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η τουρκική "Fotospor" αναφέρει πως οι διοικούντες της Φενέρ αναζητούν τον τρόπο να απαντήσουν στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά από το παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τουρκία (ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 στις 30/9) και "του ετοιμάζουν μια έκπληξη", όπως γράφεται χαρακτηριστικά.

 

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι Τούρκοι θέλουν να προβούν σε μια κίνηση που δεν θα δώσει το περιθώριο στην UEFA να τους τιμωρήσει.

Μένει να φανεί στην πράξη τι θα επιλέξουν να κάνουν τελικά οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε στο κρίσιμο παιχνίδι του Φαλήρου, το οποίο φαίνεται πως έχει... ξεκινήσει με επεισοδιακό τρόπο πριν από τη σέντρα!


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags