Facebook Pixel Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Έμεινε… μετεξεταστέος ο ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα – Τελευταία… ζαριά στην Τούμπα (vid)
| 2021-11-25 21:37:00

Έμεινε… μετεξεταστέος ο ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα – Τελευταία… ζαριά στην Τούμπα (vid)

Sportdog Team
Έμεινε… μετεξεταστέος ο ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα – Τελευταία… ζαριά στην Τούμπα (vid)

Κρίμα και… άδικο για τον ΠΑΟΚ που αν και καλύτερος στην Μπρατισλάβα δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη, αποτέλεσμα που θα "κλείδωνε" την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Για έναν ακόμα αγώνα που ο Δικέφαλος του Βορρά κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους Σλοβάκους, δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη καθώς έμεινε στο 0-0 με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα. Οι παίκτες του Λουτσέσκου είχαν την απόλυτη κυριαρχία σε όλο τον αγώνα, όμως το γνωστό πρόβλημα απέναντι στις κλειστές άμυνες, αλλά και η λίγες καλές φάσεις απέναντι στην εστία  του Τσόβαν είχε σαν αποτέλεσμα να μην "κλειδώσουν" από την Πέμπτη την πρόκριση στην επόμενη φάση του conference League και πλέον χρειάζεται να καλύψουν την διαφορά του ενός γκολ που έχουν με τους Σλοβάκους, στον τελευταίο αγώνα με την Λίνκολν στην Τούμπα, για να συνεχίσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το ματς:

Ο αγώνας στην Μπρατισλάβα ξεκίνησε με τον Δικέφαλο του Βορρά να μπαίνει πιο δυνατά και να προσπαθεί να πιέσει ψηλά την άμυνα των Σλοβάκων και μάλιστα στο 6' θα φτάσει κοντά στο γκολ, όταν ο Κούρτιτς θα εκτελέσει απευθείας ένα φάουλ από πλάγια θέση και τον Τσόβαν να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Βάις θα κάνει ένα σουτ με τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει εύκολα. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να δίνει την μπάλα στους Θεσσαλονικείς και να περιμένει να χτυπήσει στην κόντρα την αργή άμυνα των Βαρέλα και Κρέσπο.

Παρά την κατοχή από πλευράς ΠΑΟΚ φαινόταν πως υπάρχει σοβαρή δυσκολία στην δημιουργία φάσεων, ενώ πολλές φορές Μπίσεσβαρ και Άκπομ δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν, με τον Άγγλο να μην μπορεί να καταλάβει αυτά που έκανε ο Σουριναμέζος. Ο αγώνας είχε αρχίσει να χάνει τον ρυθμό  του, όμως ο Δικέφαλος παρά το γεγονός ότι δεν έβρισκε χώρους είχε αρκετή υπομονή στο παιχνίδι του, προσπαθώντας να βάλει στο παιχνίδι τον Ζλιβκοβιτς που ήταν πολύ καλά κλεισμένος.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου θα φτάσουν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ στο 31', όταν ο Σίντκλεϊ θα βρει ωραία τον Μπίσεσβαρ που ήταν μόνος του στο ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ που θα κάνει δεν θα είναι καλό και θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσόβαν. Οι Σλοβάκοι θα απαντήσουν δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, όταν θα βγουν στην κόντρα, με την μπάλα να φτάνει στον Μεντβέντεφ που θα σουτάρει από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, αλλά η προσπάθειά του να περνάει άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με τον ίδιο τρόπο, με τον Δικέφαλο να πιέζει από την αρχή την άμυνα των Σλοβάκων για να καταφέρει να πετύχει το "χρυσό" γκολ, όμως και πάλι οι γηπεδούχοι να είναι αυτοί που έκλειναν σωστά τους χώρους, μην αφήνοντας περιθώριο. Η Σλόβαν θα απειλήσει μετά από κόρνερ στο 56', όταν ο Ούτσε θα πάρει την κεφαλιά με την μπάλα όμως να περνάει εκτός εστίας, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Γκριν με τον ίδιο τρόπο θα κάνει τον Πασχαλάκη να πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή απόκρουση πάνω στην γραμμή.

Όσο ο χρόνος περνούσε οι Σλοβάκοι έπαιρναν χώρο στο γήπεδο και προσπαθούσαν να φτάσουν και εκείνη στην εστία του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να δείχνουν να έχουν χάσει την ηρεμία τους, κάτι που τους δυσκόλευε να βρουν την κατάλληλη κίνηση για φτάσουν στο γκολ. Η είσοδος Σφιντέρσκι και Μούργκ, αλλά κυρίως του Μούργκ έκανε τον Δικέφαλο πιο επιθετικό, με τους τρεις παίκτες να δίνουν ενέργεια στην ομάδα και μάλιστα ο Πολωνός στο 78' θα σουτάρει από πλάγια θέση, σε αντεπίθεση, όμως η προσπάθειά του θα περάσει άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά και πάλι ο Σβιντέρσκι θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, πάλι από το πλάι, όμως και πάλι δεν θα βρει στόχο.

Στο 90' ο Δικέφαλος θα χάσει τεράστια ευκαιρία να βρει δίχτυα, όταν ο Μουργκ θα βρει μέσα στην περιοχή τον Μιτρίτσα, σε αντεπίθεση, όμως ο Ρουμάνος δεν θα προλάβει να σουτάρει με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί των Σλοβάκων. Στα υπόλοιπα λεπτά οι παίκτες του Λουτσέσκου θα συνεχίσουν να ψάχνουν την... μισή φάση που θα τους έδεινε τη νίκη, όμως χωρίς αποτέλεσμα με το 0-0 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Σκόρερ:

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Βάις): Τσόβαν, Μεντβέντεφ, Κάσια, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο (90' Ντα Σίλβα) , Άγκμπο, Ιμπραΐμ (90' Μπραζ), Γκριν (71' Τσάβριτς), Ζρμχαλ (71' Ντράζιτς), Βάις, Χέντι.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο (46' Μιχάι), Σίντκλεϊ, Εσίτι (64' Σβαμπ), Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86' Μιτρίτσα), Ελ Καντουρί (71' Μουργκ), Άκπομ (71' Σφιντέρσκι).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags