Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Έδωσε απαντήσεις για Άκπομ και Σφιντέρσκι ο Ραζβάν - Τι είπε για τα σκαμπανεβάσματα του ΠΑΟΚ (vid)
| 2021-11-25 23:35:00

Έδωσε απαντήσεις για Άκπομ και Σφιντέρσκι ο Ραζβάν - Τι είπε για τα σκαμπανεβάσματα του ΠΑΟΚ (vid)

Sportdog Team
Έδωσε απαντήσεις για Άκπομ και Σφιντέρσκι ο Ραζβάν - Τι είπε για τα σκαμπανεβάσματα του ΠΑΟΚ (vid)

Αισιόδοξος για την πρόκριση του Δικεφάλου του Βορρά στην επόμενη φάση του Conference League εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Αισιόδοξος για πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση εμφανίστηκε ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας στην συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως οι παίκτες του είχαν "βιασύνη" που δεν βοήθησε αλλά παράλληλα συμπλήρωσε πως "η δουλειά μου είναι να προστατεύω την ομάδα".

«Προτιμώ να κερδίσω ένα παιχνίδι όπως είναι φυσιολογικό, αυτό το 0-0 στη Μπρατισλάβα απέναντι σε καλό αντίπαλο μας δίνει τη δυνατότητα οι ίδιοι να διαχειριστούμε την πρόκριση με ένα πάρα πολύ αποτέλεσμα απέναντι στη Λίνκολν. Ακόμη και για τη Σλόβαν δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι στην Κοπεγχάγη, παρά το ότι έχει ήδη προκριθεί».

Για το αν αγχώνεται από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκει το εύκολο γκολ και ειδικότερα από τους Άκπομ - Σφιντέρσκι: «Noμίζω ότι δεν είναι μόνο θέμα των δύο όσον αφορά το εύκολο γκολ, θεωρώ ότι έχουμε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν βρεθεί σε θέση να σκοράρουν και δεν το καταφέρανε, στα δύο προηγούμενα παιχνίδια (σ.σ Ατρόμητο και Κοπεγχάγη) σίγουρα θα έπρεπε να έχουμε καταφέρει να σκοράρουμε, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Ελ Καντουρί, Μουργκ δεν αξιολόγησαν σωστά την κατάσταση όταν έφτασαν στην αντίπαλη περιοχή οπότε είναι συνολικό πρόβλημα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έδειξε βιασύνη όταν έφτανε στην περιοχή της Σλόβαν: «Νομίζω ότι η λέξη ''βιασύνη'' χαρακτηρίζει περισσότερο την κατάσταση σήμερα. Θέλαμε πάρα πολύ να καταφέρουμε να σκοράρουμε για να σβήσουμε την κακή εμφάνιση για να σβήσουμε την κακή εμφάνιση με τον Ατρόμητο. Έχω αναφέρει ξανά ότι το γκρουπ δεν έχει την απαραίτητη ωριμότητα για να αντιμετωπίσει κάποιες καταστάσεις, δεν μπορούμε να διαχειριστούμε ακριβώς αυτό που θέλουμε να πάρουμε».

Για το γεγονός πως στο τέλος άνοιξε το παιχνίδι με κίνδυνο να χαθεί: «Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πολύ ήταν φυσιολογικό να υπάρχουν στιγμές τρανζίσιον, το οποίο διαχειριστήκαμε. Υπήρχε βιασύνη γιατί είχαμε την αίσθηση ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δύο πράγματα είπα στους ποδοσφαιριστές μου μόλις τελείωσε το παιχνίδι. Το πρώτο ότι τα πράγματα είναι στο χέρι μας. Πρέπει να έχουμε πάρα πολύ καλή απόδοση στο τελευταίο ματς για να προκριθούμε και το δεύτερο ότι όταν ένα ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις τουλάχιστον να μην το χάσεις.

Κοιτάζουμε απλώς το επόμενο παιχνίδι. Είχαμε σκαμπανεβάσματα έως τώρα στη σεζόν. Πολλά αποτελέσματα που είτε ήταν καλά είτε άσχημα από εμάς. Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού χάσαμε από τον Ατρόμητο. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ ήρθε μια ισοπαλία με τη Σλόβαν στην Τούμπα, αποτέλεσμα που θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό για να διαχειριστούμε καλύτερα τη συνέχεια. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις σε ομάδες με νέα αρχή, νέο προπονητή, νέα φιλοσοφία. Συμβαίνει στη Σίτι το 2016, συμβαίνει τώρα στη Γιουβέντους. Η δουλειά μου είναι να προστατεύσω την ομάδα. Η θέληση των παικτών είναι τεράστια», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags