Facebook Pixel ΑΕΚ: Αποκάλυψη «Κέτσε»!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-26 13:45:00

Αποκάλυψη «Κέτσε»! Τρώει πάγκο πρωτοκλασάτος παίκτης της ΑΕΚ

Sportdog Team
Αποκάλυψη «Κέτσε»! Τρώει πάγκο πρωτοκλασάτος παίκτης της ΑΕΚ

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης έδωσε ρεπορτάζ πριν το ματς στα Γιάννινα.

ΑΕΚ: Αποκάλυψη «Κέτσε»! Τρώει πάγκο πρωτοκλασάτος παίκτης της ΑΕΚ. Ο ρεπόρτερ της Ένωσης έδωσε ρεπορτάζ πριν το ματς στα Γιάννινα.

Την πιθανότητα να μην ξεκινήσει βασικός ο Λιβάι Γκαρσία αποκάλυψε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM τα τελευταία νέα ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και τις σκέψεις του Αργύρη Γιαννίκη που επιστρέφει στους «Ζωσιμάδες».

«Δεν είναι κάτι που μέσα από την προπόνηση μπορούμε να βγάλουμε 100% συμπέρασμα (σχετικά με τον Άμραμπατ). Υπάρχει μία πιθανότητα να μείνει ο Μοχαμάντι και να παίξει ο Χατζισαφί, ο οποίος έχει αρκετό καιρό να ξεκινήσει παιχνίδι. Είναι πιθανό να δούμε αυτές τις αλλαγές. Είναι πιθανό να μείνει ο Γκαρσία στον πάγκο. Ο Λε Ταλέκ που είναι τιμωρημένος. Στα υπόλοιπα, ο Μισελέν πήγε καλά στο ντέρμπι, σύμφωνα με την ανάλυση που έκανε το τιμ, και θα είναι βασικός πάλι. Μήτογλου-Βράνιες πίσω. Αραούχο και τα γνωστά, με Τσούμπερ και Μάνταλο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, αφού προέρχεται από μία διαφορά και ένα ντέρμπι που μεγάλωσε η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο Γιαννίκης γνωρίζει τι θα περιμένει και τι μπορεί να δώσει ο ΠΑΣ, έτσι εκτιμώ ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με ένταση στα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή, αφού έχει δύο νίκες και δείχνει πως αρχίζει να πιάνει μία σταθερά καλή απόδοση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags