Facebook Pixel Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον: Από "τεσσάρα" σε "τεσσάρα" η Λίβερπουλ - Διέλυσε τη Σαουθάμπτον με μπαλάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-27 19:39:00

Από "τεσσάρα" σε "τεσσάρα" η Λίβερπουλ: Διέλυσε τη Σαουθάμπτον με μπαλάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Από "τεσσάρα" σε "τεσσάρα" η Λίβερπουλ: Διέλυσε τη Σαουθάμπτον με μπαλάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λίβερπουλ επέστρεψε σε τρομερή κατάσταση μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων, «πετώντας» από «τεσσάρα» σε «τεσσάρα» στην Premier League.

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον: Μετά το εμφατικό 4-0 επί της Άρσεναλ πριν από μία εβδομάδα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνέτριψε με το ίδιο σκορ και τη Σαουθάμπτον στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής (έχοντας νικήσει μεσοβδόμαδα και την Πόρτο με 2-0 στο Champions League) και μείωσε στον ένα βαθμό την απόστασή της απ' την Τσέλσι, η οποία φιλοξενεί την Κυριακή (28/11) την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεύτερο σερί «τρίποντο» και για την Άστον Βίλα, η οποία νίκησε με 2-1 την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ», βελτιώνοντας κι άλλο τη βαθμολογική θέση της.

Στο «Κάροου Ρόουντ» η Νόριτς «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στη Γουλβς και δεν μπόρεσε να «πιάσει» τη Λιντς πάνω απ' την «επικίνδυνη ζώνη».

Ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν αγωνίστηκε για τα «καναρίνια», ενώ ο Χρήστος Τζόλης πέρασε αλλαγή στο 68ο λεπτό στη θέση του Σάρτζεντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags