Κι ενώ ο ΠΑΟΚ είχε ακόμα δύο περίπου λεπτά για να πιέσει τον Άρη και να ψάξει έστω το γκολ της ισοφάρισης, οι οργανωμένοι οπαδοί του αποφάσισαν όχι να… τελειώσουν πρόωρα το ντέρμπι, αλλά και να τον «χαντακώσουν», λόγω των αυστηρών τιμωριών που θα ακολουθήσουν (τέσσερις ή έξι αγωνιστικές χωρίς κόσμο).

Στο 92ο λεπτό λοιπόν, φίλαθλοι του Δικεφάλου έσπασαν την πόρτα στην εξέδρα και μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο κατά δεκάδες. Μέσα σε λίγα λεπτά η κατάσταση ξέφυγε, τα ΜΑΤ μπήκαν στο χορτάρι και ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα και αρκετές συλλήψεις. Παράλληλα, έπεφταν συνεχώς κροτίδες και καπνογόνα, ενώ από τον Άρη κατήγγειλαν πως έγινε επίθεση και στον πάγκο του Άρη.

Το παιχνίδι τελικά συνεχίστηκε μετά από 50 λεπτά και οι δύο ομάδες έπαιξαν τα τρία λεπτά που υπολείπονταν, ωστόσο όσα έγιναν στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής, προφανώς και θα κυνηγούν τον ΠΑΟΚ για καιρό.

Δεν είναι τυχαίο, πως ακόμα και οι παίκτες της ομάδας αντέδρασαν έξαλλοι την ώρα της εισβολής. Χαρκατηριστικό παράδειγμα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τι γινόταν και φώναζε συνεχώς στον κόσμο να αποχωρήσει!

Δείτε φωτογραφίες:



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Καρυπίδης μετά τη νίκη στην Τούμπα και τα "διαλύει" όλα!