Facebook Pixel Άκης Μάντζιος: "Τρελαμένος" ο Μάντζιος με το διπλό στην Τούμπα - "Αφιερωμένη στο κόσμο και τον Άρη η νίκη"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-28 22:47:00

"Τρελαμένος" ο Μάντζιος με το διπλό στην Τούμπα - "Αφιερωμένη στο κόσμο και τον Άρη η νίκη"

Sportdog Team
"Τρελαμένος" ο Μάντζιος με το διπλό στην Τούμπα - "Αφιερωμένη στο κόσμο και τον Άρη η νίκη"

Δηλώσεις μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι της Τούμπας έκανε ο τεχνικός των Κίτρινων που χαρακτήρισε το διπλό δίκαιο, ενώ αναφέρθηκε ξανά και στον αγώνα με τα Γιάννενα.

Άκης Μάντζιος: Ως "κακή παρένθεση" χαρακτήρισε τη βαριά ήττα με τον ΠΑΣ, ο τεχνικός του Άρη, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη των Κίτρινων επί του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα μίλησε για "δίκαιο διπλό" ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει τη νίκη στον κόσμο.

«Προερχόμασταν από μια βαριά ήττα, οπότε ήρθαμε με μια θετική σκέψη για να αφήσουμε πίσω αυτό το αποτέλεσμα. Η νίκη μας ήταν δίκαιη, βγάλαμε χαρακτήρα αντιδράσαμε και θα ήθελα να ζητήσω ξανά συγνώμη για την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη σε όλο τον οργανισμό του Άρη.

Η σημερινή εικόνα της ομάδας είναι συνηθισμένη. Αυτό που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μια κακή παρένθεση. Ελπίζω μετά από αυτή τη νίκη να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Σαν εικόνα θεωρώ ότι ήμασταν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού καλύτεροι. Προχωράμε γιατί έχουμε την Τετάρτη ένα παιχνίδι Κυπέλλου», είπε ο Άκης Μάντζιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags