Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Γιώργος Μίνος - "Αυτά έλεγαν από Άρη στην διακοπή - Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις μαύρες σελίδες" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-28 23:19:00

Γιώργος Μίνος: "Αυτά έλεγαν από Άρη στην διακοπή - Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις μαύρες σελίδες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γιώργος Μίνος: "Αυτά έλεγαν από Άρη στην διακοπή - Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις μαύρες σελίδες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλώντας στην ΕΡΤ μετέφερε το κλίμα από την Τούμπα και τα όσα ακολούθησαν την διακοπή και την ήττα στο ντέρμπι. Μετέφερε αρχικά το ρεπορτάζ για τους λόγους που ξεκίνησε το παιχνίδι, αλλά και την απογοήτευσή του για το "ντου" των οπαδών.
 

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης ολοκληρώθηκε κανονικά, παρά τα επεισόδια που προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή του, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν από την Τούμπα με ένα μεγάλο  διπλό.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Μίνος σε ρεπορτάζ του στην "Αθλητική Κυριακή", μετά την εισβολή οπαδών στο γήπεδο και την απόσυρση παικτών και διαιτητών στα αποδυτήρια, οι άνθρωποι του Άρη επιθυμούσαν την οριστική διακοπή του αγώνα με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη εξαιτίας του κανονισμού της ΕΠΟ, ο οποίος δίνει τη δικαιοδοσία για τέτοιου τύπου αποφάσεις στον διαιτητή της εκάστοτε αναμέτρησης, από τη στιγμή που η διακοπή δεν ξεπερνά το χρονιικό διάστημα της μίας ώρας.

Όπως τόνισε ο Τάσος Πακλατζής στο δικό του ρεπορτάζ στην "Αθλητική Κυριακή", ο διαιτητής Μάντεν έδειξε διάθεση να ολοκληρωθεί κανονικά η αναμέτρηση και ενημέρωσε για αυτό τους διοικούντες του Άρη.

Έπειτα από τις σχετικές διαβουλεύσεις, με δεδηλωμένη την πρόθεση του ρέφερι να παιχθούν τα εναπομείναντα λεπτά, οι Κίτρινοι αποφάσισαν να βγουν στο γήπεδο όταν ο αγωνιστικός χώρος καθαρίστηκε από τα αντικείμενα που είχαν πέσει και οι κερκίδες εκκενώθηκαν.

Όσον αφορά το ντου και το γενικότερα πρόβλημα για τον σύλλογο, ο Γιώργος Μίνος σχολίασε ότι: «ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις μαύρες σελίδες. Ο Σαββίδης έχει δώσει τόσα εκατομμύρια. Γίνονται πάλι τα ίδια με πριν από δύο χρόνια»!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή ΠΑΟΚτσήδων: "Καμαρώστε χάλια! Ρουμάνε μας φόρτωσες παλτά - Διώξε τους μισθοφόρους Ιβάν"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags