Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μπούκαραν... λόγω Σαββίδη - Αμίλητος Λουτσέσκου στη διακοπή, τι έλεγαν οι παίκτες για τον κόσμο"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-29 16:30:00

"Μπούκαραν... λόγω Σαββίδη - Αμίλητος Λουτσέσκου στη διακοπή, τι έλεγαν οι παίκτες για τον κόσμο"

Sportdog Team
"Μπούκαραν... λόγω Σαββίδη - Αμίλητος Λουτσέσκου στη διακοπή, τι έλεγαν οι παίκτες για τον κόσμο"

«Δεν θα πάρει εν θερμώ αποφάσεις ο Σαββίδης». Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε για την ήττα από τον Άρη και τα επεισόδια στην Τούμπα, ενώ αποκάλυψε τις επόμενες κινήσεις του ιδιοκτήτη των "ασπρόμαυρων".

Στην επικείμενη τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Άρη, στάθηκε ο ρεπόρτερ της ομάδας Μάνος Τσαλγατίδης, μιλώντας στον «αέρα» του OVER FM 104,9 και την εκπομπή Overlap.

Όπως ανέφερε, οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να τιμωρηθούν με ένα χρηματικό πρόστιμο της τάξης των 250.000 ευρώ, αλλά και 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ δεν προβλέπεται αφαίρεση βαθμών, καθώς το παιχνίδι ολοκληρώθηκε παρά τα επεισόδια.

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ σημείωσε επίσης πως η απαράδεκτη εισβολή των οπαδών – που οδήγησε σε 4 συλλήψεις – έγινε γιατί οι ίδιοι πιστεύουν πως η ομάδα είναι… παρατημένη από τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν ήταν αυτός που έπρεπε για να καλυφθούν κατάλληλα οι αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας, ενώ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν εμπνέει την ομάδα, σύμφωνα με τη γνώμη τους.

Τσαλγατίδης στον OVER FM 104,9: «Δεν θα πάρει εν θερμώ αποφάσεις ο Σαββίδης»

Όσο για την αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια, αυτή δεν θα πρέπει να θεωρείται άμεση, καθώς όπως είπε ο Μάνος Τσαλγατίδης, ο Ιβάν Σαββίδης δεν συνηθίζει να παίρνει αποφάσεις εν θερμώ, αλλά τόνισε παράλληλα πως είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στη μέρα, σχετικά με την ομάδα.

Πάντως όπως συμπλήρωσε κατηγορηματικά, είναι δεδομένο πως ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου του Βορρά» δεν πρόκειται να αποχωρήσει και να αφήσει ακέφαλη διοικητικά την ομάδα, όπως τόνιζαν διάφορες φήμες στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην ΠΑΕ περιμένουν το πόρισμα της αστυνομίας για την ανεύρεση των υπαίτιων των επεισοδίων.

Τέλος, ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ αποκάλυψε και το κλίμα που επικράτησε στα αποδυτήρια, μετά την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Αναλυτικότερα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου συγκέντρωσε τους παίκτες στα αποδυτήρια χωρίς να τους μιλήσει μέχρι να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι παίκτες ήταν φανερά εκνευρισμένοι με τη διακοπή, λέγοντας: «Δεν μας άφησαν να παίξουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags