Facebook Pixel Ντέμης Νικολαΐδης - ΠΑΟΚ: "Καταπέλτης" ο Ντέμης για ΠΑΟΚ: "Βάζουν τους χουλιγκάνους - Έχασαν ένα πρωτάθλημα και..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-30 16:10:00

"Καταπέλτης" ο Ντέμης για ΠΑΟΚ: "Βάζουν τους χουλιγκάνους - Έχασαν ένα πρωτάθλημα και..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Καταπέλτης" ο Ντέμης για ΠΑΟΚ: "Βάζουν τους χουλιγκάνους - Έχασαν ένα πρωτάθλημα και..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ σχολιάζει τα επεισόδια στην Τούμπα, εξηγεί ποιος φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη και τα... χώνει άγρια και στους "ασπρόμαυρους"!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα για τη Super League, αφήνοντας αιχμές για τον ΠΑΟΚ και την αδυναμία της ΠΑΕ να ελέγξει το γήπεδο. Νικολαΐδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί καν να ελέγξει μια θύρα επισήμων».

«Είμαι έξαλλος με όσα έγιναν στην Τούμπα. Κόψανε την ευκαιρία του ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει. Ποδόσφαιρο είναι. Έχουμε δει να γίνονται σε τελικούς Champions League. Δεν ξέρεις ποτέ τι φταίει, η αστυνομία, οι σεκιούριτι… Η αστυνομία ελέγχει αυτούς που μπαίνουν και παίρνει μεγάλο ποσοστό που πηγαίνει στα ταμεία της. Αυτοί ψάχνουν. Γι’ αυτή την πράξη θα τιμωρηθεί η ομάδα, ενώ την ευθύνη την έχει η αστυνομία. Από την άλλη, στην Αγγλία οι αστυνομικοί πληρώνονται μετά το ματς.

Στην Ελλάδα, δεν γίνεται να έχεις αστυνομικούς που δεν πληρώνονται, αφού μπαίνουν στα ταμεία τα λεφτά, και να θες να ρισκάρουν να σκοτωθούν. Στην Αγγλία θέλουν να πληρωθούν γι’ αυτό πάνε. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην τα “βάλει” και με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν δύναται να ελέγξει το ίδιο του το γήπεδο. Έβλεπα το ματς και έβλεπα το φιλέ, το δίχτυ στα επίσημα, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί καν να ελέγξει μία θύρα επισήμων. Μία ομάδα πρέπει να ελέγχει όλο το γήπεδο. Πώς μπορεί μια ομάδα να ελέγξει τα επίσημά της; Ενα πρωτάθλημα χάσανε απ’ αυτό. Είναι δυνατόν να μην μπορείς; Άμα στους επίσημους βάζεις στα μουλοχτά και 40 χουλιγκάνους δεν θα γίνει ποτέ. Όλες οι ομάδες το ίδιο κάνουν.

Πρώτη ευθύνη έχει η πολιτεία και μετά η κάθε ΠΑΕ. Δεν φταίνε αυτοί που μπαίνουν μέσα. Πάντα υπάρχουν 15-20 οπαδοί που αποφασίζουν ότι το ματς θα τελειώσει 1-0, 2-0 γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε άλλο γκολ, δεν τους νοιάζει να παίζουν κεκλεισμένων των θυρών. Θα μείνει κόσμος μακριά από την ομάδα γιατί έτσι τους κάπνισε! Το θέμα όμως δεν είναι οι 20 και οι 50, το πρόβλημα βρίσκεται πιο ψηλά!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags