Facebook Pixel Γιάννης Μιχαλήτσος: Ατάκες που θα συζητηθούν από πρώην προπονητή - "Εξαφάνισε το κέντρο του ΠΑΟΚ ο Άρης"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-30 21:33:00

Ατάκες που θα συζητηθούν από πρώην προπονητή - "Εξαφάνισε το κέντρο του ΠΑΟΚ ο Άρης"

Sportdog Team
Ατάκες που θα συζητηθούν από πρώην προπονητή - "Εξαφάνισε το κέντρο του ΠΑΟΚ ο Άρης"

Για τον θρίαμβο των Κίτρινων επί του Δικεφάλου του Βορρά στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην προπονητής στο ραδιόφωνο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Γιάννης Μιχαλήτσος: Στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε ο πρώην τεχνικός των Κίτρινων όπου ανέφερε πως η κυριαρχία του κέντρου του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα στάθηκε και στο πολύ καλό κοουτσάρισμα του Άκη Μάντζιου.

«Ο Άρης προερχόταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα, όπου δέχτηκε πολλές αντεπιθέσεις από τον ΠΑΣ. Η ομάδα όμως πείσμωσε και ο προπονητής έκανε ό,τι καλύτερο. Έβαλε αυτούς που έπρεπε να βάλει, πήρε το χώρο του κέντρου και άνοιξε το παιχνίδι. Έβαλε πέντε σκυλιά του πολέμου στο κέντρο, στους οποίους συμμετείχε και ο Καμαρά. Η τριάδα Σάσα, Τζέγκο και Εντιαγέ υπερίσχυσε της αντίστοιχης του ΠΑΟΚ, την εξαφάνισε. Ο Άρης έκλεβε συνεχώς μπάλες και έβγαινε στην αντεπίθεση», τόνισε ο άλλοτε παίκτης και προπονητής του Άρη.

Για το ματς Κυπέλλου του Άρη με τον ΟΦΗ, ανέφερε: «Ο ΟΦΗ έχει βελτιωθεί πολύ με τον Νιόπλια. Στο ματς του πρωταθλήματος πήρε 0-0 και τώρα δείχνει η ομάδα ακόμη καλύτερη από ό,τι τότε. Θα πρέπει ο Άρης να αφήσει πίσω τη νίκη στο ντέρμπι. Είχε χρόνια να κερδίσει, αλλά δεν πρέπει να μείνει εκεί. Άλλωστε ο τωρινός ΠΑΟΚ δεν είναι τίποτα φοβερό. Θα πρέπει να κερδίσει έστω και με 1-0, κάτι που θα του δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για τη ρεβάνς με τον τρόπο που παίζει. Πιστεύω πως και τώρα ο ΟΦΗ θα παίξει κλειστά και θα πρέπει ο Άρης να βρει τρόπους να διασπάσει την άμυνα, γιατί αντιμετωπίζει συνήθως προβλήματα απέναντι σε τέτοιες ομάδες».

Όσο για το τι φταίει στον ΠΑΟΚ; «Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν καταλάβει ότι οι παίκτες που πήραν το πρωτάθλημα το 2019 δεν έχουν καμία σχέση με το σήμερα. Δεν είναι δυνατόν να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια ο Μπίσεσβαρ στα 34! Το κατάλαβε και ο ίδιος ο Λουτσέσκου με τις δηλώσεις που έκανε», ανέφερε.

Κρίνοντας τον ανταγωνισμό στην Super League είπε: «Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει, είναι μια σκάλα πάνω από όλους λόγω ποιότητας. Βλέπουμε ότι μπορεί να φέρνει από τον πάγκο παίκτες που μπορούν να πάρουν τα ματς. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αυτή την πολυτέλεια. Η ΑΕΚ έχει αρκετά καλή επιθετική γραμμή, αλλά έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα και παίζουν στο κέντρο οι ίδιοι με πέρσι. Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά πολλούς παίκτες που δεν συμμετέχουν στο αμυντικό κομμάτι, γι’ αυτό και ο Γιοβάνοβιτς δοκιμάζει πλέον το 4-3-3», είπε ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags