Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν υπάρχει ομάδα στο Νησί με μεγαλύτερο αήττητο σερί από την Exeter!
| 2021-12-01 04:33:00

Δεν υπάρχει ομάδα στο Νησί με μεγαλύτερο αήττητο σερί από την Exeter!

Sportdog Team
Δεν υπάρχει ομάδα στο Νησί με μεγαλύτερο αήττητο σερί από την Exeter!

Μια γκάφα στο FA Cup δείχνει ικανή να την κάνει να… χάσει!

1η Ιουνίου, 2018. Ο εμβληματικός προπονητής της Exeter, Paul Tisdale, αρνείται να ανανεώσει το ήδη 12ετές (!) συμβόλαιό του με τον σύλλογο, με τους οπαδούς να φοβούνται πως νέα «πέτρινα» χρόνια είναι προ των πυλών. Ο Άγγλος τεχνικός, γεννημένος στην Μάλτα και με αγωνιστική προϋπηρεσία στον Πανιώνιο, είχε καταφέρει σπουδαία πράγματα με τους «Grecians», βγάζοντας τους από την «λάσπη» της Conference και φτάνοντας μέχρι την League One, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.

Επιλογή της διοίκησης, που ανήκει στους οπαδούς (Exeter City Supporters’ Trust), ήταν ο πρώην θρύλος της ομάδας, Matt Taylor, που ήταν έτοιμος για την πρώτη προπονητική του απόπειρα. Όσοι περίμεναν μια άμεση «κατηφόρα», είδαν με χαρά τον Taylor να αναδεικνύεται σε Προπονητής του Μήνα για τον Αύγουστο του 2018 και να σκορπίζει αισιοδοξία στο φίλαθλο κοινό.

Μετά από δύο συνεχόμενους χαμένους τελικούς στα play-offs υπό τον Tisdale, το ντεμπούτο του Taylor συνοδεύτηκε από μία 9η θέση, χάνοντας για μόλις έναν βαθμό την εκ νέου είσοδο στα play-off ανόδου. Επιπλέον οι «Grecians» τον Ιανουάριο της ίδιας σεζόν είχαν αναγκαστεί να αποχωριστούν τον αρχισκόρερ τους, Jayden Stockley, που είχε πετύχει συνολικά 35 γκολ πρωταθλήματος μέσα σε ενάμισι χρόνο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags