Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ρίσκο στην Εθνική με τον επόμενο κόουτς - "Κόπηκαν" κορυφαία ονόματα - "Τρελή" πρόταση σε Σάντος!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-30 17:14:00

Ρίσκο στην Εθνική με τον επόμενο κόουτς - "Κόπηκαν" κορυφαία ονόματα - "Τρελή" πρόταση σε Σάντος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ρίσκο στην Εθνική με τον επόμενο κόουτς - "Κόπηκαν" κορυφαία ονόματα - "Τρελή" πρόταση σε Σάντος!

Πώς θα πληρωθεί ο Πορτογάλος και ποιοι βγήκαν από τη λίστα της ΕΠΟ. Στην Ομοσπονδία αναμένεται άμεσα να ετοιμάσουν την λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τζον Φαν'τ Σχιπ, χωρίς όμως ιδιαίτερα βιασύνη και περιμένοντας τον Φερνάντο. Πώς θα μπορέσουν όμως να τον πληρώσουν;

Εθνική Ελλάδας: Επαφές ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, τον Κωνσταντινίδη και τον Φιλιππούση αναμένεται να υπάρξουν μέσα στο επόμενο διάστημα, προκειμένου να συζητήσουν και να πάρουν τις πρώτες τους αποφάσεις σχετικά με τον επόμενο προπονητή της Εθνικής.

Για την ώρα πάντως δεν φαίνεται να βιάζονται ιδιαίτερα, καθώς καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να μην υπάρξει άμεσα κάποια λύση, αλλά να μετατεθεί για τις αρχές του 2022. Αυτό βέβαια σημαίνει πως η ομάδα θα μείνει χωρίς προπονητή για κάποιους μήνες, στους οποίους παρότι δεν θα έχει αγώνες, θα είναι... ακέφαλη!

Κι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, για την ώρα δεν υπάρχει ούτε καν λίστα με προπονητές έτοιμη. Κι αυτό είναι το πρώτο που θα πρέπει εκπονηθεί: Λίστα με τεχνικούς που ενδιαφέρουν και ρεαλιστικά θα μπορούσαν να έρθουν για να εργαστούν! Γιατί το μπάτζετ που δίνει η ΕΠΟ είναι κοντά στις 600.000 ευρώ, ίσως και λίγο παραπάνω, οπότε είναι συγκεκριμένα τα ονόματα που μπορούν να απασχολήσουν.

Γιατί, προφανώς, με αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει περίπτωση να δελεαστεί ο Φερνάντο Σάντος για παράδειγμα, που λαμβάνει πάνω από 1.500.000 εκατ. ευρώ αυτή τη στιγμή στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Με ποιον τρόπο θα μπορούσε να δελεαστεί ο Σάντος; Αφενός με το να ρίξει τις απαιτήσεις του, αφετέρου με το να προβλεφθεί στις φιξ 600.000-700.000 ευρώ συμβολαίου, κι ένα αντίστοιχο πριμ πρόκρισης σε τελική φάση...

Γιατί γράφουμε για προπονητές "που ρεαλιστικά θα μπορούσαν να έρθουν για να εργαστούν"; Γιατί σε κάθε περίπτωση είναι πολύ-πολύ δύσκολο να αναλάβει Έλληνας τεχνικός το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο λόγος; Από την Ομοσπονδία δεν θεωρούν ότι υπάρχουν καλές γηγενείς λύσεις για την Εθνική Ελλάδας και το κυριότερο, δεν θέλουν να... μπλέξουν με γκρίνιες από τις μεγάλες ομάδες. Τα ονόματα των Δώνη, Ουζουνίδη και Δέλλα "έπαιξαν" πρόσφατα στα ρεπορτάζ, όμως είναι δεδηλωμένη η επιθυμία των ανθρώπων της ΕΠΟ να πορευθούν με ξένο τεχνικό. Αυτό δήλωσε ξεκάθαρα και ο Παναγιώτης Δημητρίου.

Άλλωστε, η επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη δεν έχει αφήσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας. Για αυτό και αναμένεται να ψάξουν στις αγορές της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και, φυσικά, της Πορτογαλίας... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χάλι ο ΠΑΟΚ, πανηγύριζαν τσιράκια και αφελείς - Ξέφραγο αμπέλι η Τούμπα - Το πήρε ο Ολυμπιακός"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags