Facebook Pixel Άρης - ΟΦΗ: "Καθάρισε" με πέναλτι και ασύλληπτη γκολάρα Ιτούρμπε ο Άρης - Φουλ για τα προημιτελικά! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-01 19:04:00

"Καθάρισε" με πέναλτι και ασύλληπτη γκολάρα Ιτούρμπε ο Άρης - Φουλ για τα προημιτελικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Καθάρισε" με πέναλτι και ασύλληπτη γκολάρα Ιτούρμπε ο Άρης - Φουλ για τα προημιτελικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με 3-1 τον ΟΦΗ, χάρη σε δύο πέναλτι των Γκάμα και Καμαρά και φοβερό γκολ του Ιτούρμπε, εξασφαλίζοντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου.

Σε ένα ματς με πολλή ένταση και νεύρα, ο Άρης πήρε τη νίκη με 3-1 επί του ΟΦΗ και έχει μεγάλο αβαντάζ για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ενόψει της ρεβάνς του Ηρακλείου.

Οι Θεσσαλονικείς σκόραραν δύο φορές από το σημείο του πέναλτι με Γκάμα (16') και Καμαρά (45+4'), ο Καστάνιος μείωσε για τον ΟΦΗ πετυχαίνοντας ένα πολύτιμο εκτός έδρας γκολ (56'), αλλά ο Ιτούρμπε σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ με αριστερό σουτ για το τελικό 3-1 στο 90'.

Το ματς

Ανοιχτό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με την κεφαλιά του Καμαρά να είναι αδύναμη και το σουτ του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη να σταματά στην αγκαλιά του Ντένις.

Στο 14’, όμως, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Καμαρά από τον Πραξιτέλη Βούρο. Έπειτα από παρέμβαση του VAR, ο Βασίλης Φωτιάς είδε κι ο ίδιος τη φάση, καταλογίζοντας την εσχάτη των ποινών.

Την οποία μετέτρεψε σε γκολ ο Γκάμα για το 1-0. Είκοσι λεπτά αργότερα, η κεφαλιά του αφύλακτου Φαμπιάνο Λέισμαν πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπόι Βάτερμαν ενώ το σουτ του Γιον Τοράλ, στην αντίπερα περιοχή, έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ντένις.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος και πάλι έπειτα από υπόδειξη του... VARίστα Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου, ο Φωτιάς υπέδειξε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Μπαντού Εντιαγέ από τον Μιγκέλ Μεγιάδο. Ο Καμαρά ανέλαβε, αυτή τη φορά, την εκτέλεση, κάνοντας το 2-0.  

Στην πρώτη του καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μείωσε. Ο Τοράλ βρήκε ωραία τον Καστάνιος που πλάσαρε τον Ντένις για το 2-1 στο 56'. Ο Άρης βρήκε για δίχτυα για τρίτη φορά στο 64', με... αυτογκόλ του Απόστολου Διαμαντή, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του VAR για οφσάιντ στην προσπάθεια του Εντιαγέ που προηγήθηκε.

Οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, αρχικά με το σουτ του Μεγιάδο (72') κι εν συνεχεία με αυτό του Λάζαρου Λάμπρου (76') ενώ στην προσπάθεια του Καστάνιος στο 81' είχε απάντηση ο Ντένις.

Κι αφού δεν ήρθε το 2-2, ήρθε το 3-1 στο 90ο λεπτό: ο Ντάνιελ Μαντσίνι βρήκε εκτός περιοχής τον Ιτούρμπε και ο Παραγουανός με δυνατό σουτ νίκησε τον Βάτερμαν για το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας) 

Κίτρινες: Σάσα, Φαμπιάνο, Σούντγκρεν - Βούρος, Γιαννούλης, Βάτερμαν.  

Οι συνθέσεις:  

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα (70' Λούμορ), Τζέγκο, Σάσα (86' Μάνος), Γκαρσία (46' Μαντσίνι), Εντιαγέ (70' Ματίγια), Γκάμα (70' Ιτούρμπε), Καμαρά. 

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γκαγιέγκος (32’ Μεγιάδο), Τοράλ (64' Ναμπί), Ντε Γκουζμάν, Λάμπρου (84' Γιαννούλης), Καμάου (46' Τσιλιανίδης), Καστάνιος (84' Γιάννου).  
 
***Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Φελίπε Γκαγιέγκος, έπειτα από ενοχλήσεις που είχε στα πλευρά.  

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags