Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Καρίμ "τρέλανε" τον Γιαννίκη!
| 2021-12-02 15:58:00

Ο Καρίμ "τρέλανε" τον Γιαννίκη! Φοβερό αυτό που πέτυχε με Κηφισιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Καρίμ "τρέλανε" τον Γιαννίκη! Φοβερό αυτό που πέτυχε με Κηφισιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ιρανός νίκησε κατά κάποιον τρόπο τον Αραούχο που είναι η βασική επιλογή στην κορυφή της επίθεσης.

ΑΕΚ: Ο Καρίμ "τρέλανε" τον Γιαννίκη! Φοβερό αυτό που πέτυχε με Κηφισιά - Ο Ιρανός νίκησε κατά κάποιον τρόπο τον Αραούχο που είναι η βασική επιλογή στην κορυφή της επίθεσης

Με το γκολ που πέτυχε στο χθεσινό (1/12) 4-0 επί της Κηφισιάς, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έγινε ο πρώτος παίκτης της ΑΕΚ που σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα κατά την αγωνιστική περίοδο 2021/22. Βέβαια, η αποτυχία της Ένωσης στην Ευρώπη σημαίνει ότι σε αυτή τη λίστα μπορούσαν να μπουν μόνο δύο παίκτες. Ο Ιρανός, που είχε σκοράρει στο εκτός έδρας ματς με τη Βελέζ, και ο Πέτρος Μάνταλος, που πέτυχε το γκολ στη ρεβάνς, η οποία ολοκληρώθηκε με τον αποκλεισμό της ελληνικής ομάδας στη διαδικασία των πέναλτι.

Έτσι, ο 31χρονος στράικερ έφτασε τα τέσσερα γκολ στην εφετινή περίοδο που αναλύονται ως εξής: δύο στο πρωτάθλημα, ένα στο κύπελλο και ένα στο Conference League. Από αυτά, μόνο το χθεσινό έχει σημειωθεί εντός έδρας και τα άλλα τρία στα γήπεδα της Βελέζ, του ΟΦΗ και του Βόλου. Κατά την περσινή σεζόν, που η ΑΕΚ έδωσε περισσότερους ευρωπαϊκούς αγώνες, μόνο τρεις κατέγραψαν ανάλογο επίτευγμα: ο Μάνταλος, ο Ολιβέιρα και ο Τάνκοβιτς. Ο Καρίμ παρότι ήταν πρώτος σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις με 14 γκολ, δεν είχε «βρει δίχτυα» στο κύπελλο.

Ο Ανσαριφάρντ είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο και τη σεζόν 2016/17 που θήτευσε σε δύο ομάδες, στον Πανιώνιο έως τον Ιανουάριο του 2017 και αμέσως μετά στον Ολυμπιακό. Τότε, ολοκλήρωσε την περίοδο σκοράροντας σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε με τους «ερυθρόλευκους», με απολογισμό ένα γκολ στο πρωτάθλημα, ένα στο κύπελλο (ΟΣΦΠ) και δύο στο Europa League.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags