Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Χαμένη η φετινή χρονιά - Δεν λύνουν το πρόβλημα οι μεταγραφές"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-02 20:13:00

Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Χαμένη η χρονιά - Δεν λύνουν το πρόβλημα οι μεταγραφές"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Χαμένη η χρονιά - Δεν λύνουν το πρόβλημα οι μεταγραφές"

Συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έδωσε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας τονίζοντας πως η φετινή σεζόν είναι χαμένη.

Κούλης Αποστολίδης: Στην εκπομπή "Στη Σέντρα" του Metropolis 95,5 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για την εικόνα της ομάδας, αναφέροντας τον τρόπο που μπορεί να ενισχυθεί.

«Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ είναι άρρωστος. Ποια είναι η αιτία; Προέχει το αγωνιστικό για να βελτιωθεί η εικόνα. Από τα αποτελέσματα αυτού, δημιουργούνται και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Από την αρχή της σεζόν φάνηκε πως ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε υλικό ποδοσφαιρικό, παίκτες που να έχουν τα συστατικά για στόχους πρωταθλητισμού. Δεν έχει παίκτες που να έχουν τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται. Ταχύτητα., έκρηξη, διεκδίκηση σε ατομικό επίπεδο. Είναι αργή η ομάδα, είναι αργοί οι παίκτες. Εχουν ποιότητα, αλλά δεν έχουν τα άλλα στοιχεία. Ολες οι ομάδες στην Λίγκα, τα έχουν σε πολύ καλό βαθμό. Είναι γεγονός ότι κάποιοι παίκτες έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Αυτά τα βλέπει όλος ο κόσμος. Είναι σημαντικό τι θα πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ.

Πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθεί. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν θα λύσουν το πρόβλημα. Η ενίσχυση να είναι για τα επόμενα χρόνια. Για να χτιστεί μία ομάδα, πρέπει να γίνει ένα χρονικό διάστημα για να δουλέψει η ομάδα. Από τώρα να σχεδιαστεί ο ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν. Την θεωρώ χαμένη την φετινή χρονιά. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν μπορούν να σώσουν την φετινή σεζόν.

Υπάρχει ένα φανταστικό ορόσημο όταν θα φθάσουμε στο 2026. Το κλαμπ πρέπει να δουλέψει για να φτιάξει μία ομάδα και με μεταγραφές, αλλά και από τους παίκτες των ακαδημιών. Πρέπει να δουλέψει με ορίζοντα τα επόμενα χρόνια. Θα πω ένα παράδειγμα. Δεν με αρέσει να γυρνάω πίσω, απλώς η κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου το 1972 με τον Παναθηναϊκό, ηταν μία τεράστια επιτυχία. Πέρα από την ουσία του, υπήρξε ένα εφαλτήριο στο οποίο εκείνη η ομάδα έκανε αυτά που έκανε. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει τώρα σαν κλαμπ, πέτυχε πολλά πράγματα τα τελευταία πέντε χρόνια με τους τίτλους. Οι επιτυχίες των τελευταίων ετών που είναι τεράστιες, πρέπει να αξιοποιηθούν προκειμένου ο ΠΑΟΚ να παραμείνει ψηλά.

Για την κριτική στον Λουτσέσκου, δεν πρέπει να βιαζόμαστε, εύχομαι ο ΠΑΟΚ να βλέπει το μετέπειτα. Ο Λουτσέσκου είναι ο ιδανικός προπονητής για ένα τέτοιο σχεδιασμό», είπε ο Κούλης Αποστολίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags