Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας: Απίστευτες ατάκες Βαρούχα για τη διαιτησία στο Άρης - ΟΦΗ - "Δεν ήταν Φωτιάς... Πυρκαγιά είναι"
| 2021-12-03 00:05:00

Απίστευτες ατάκες Βαρούχα για τη διαιτησία στο Άρης - ΟΦΗ - "Δεν ήταν Φωτιάς... Πυρκαγιά είναι"

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες Βαρούχα για τη διαιτησία στο Άρης - ΟΦΗ - "Δεν ήταν Φωτιάς... Πυρκαγιά είναι"

Έξαλλος εμφανίστηκε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο καθηγητής διαιτησίας και αφορμή ήταν η τα σφυρίγματα που έγιναν στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ των Κίτρινων και των Κρητικών την Τετάρτη (1/12).

Παναγιώτης Βαρούχας: Στην εκπομπή "Στη Σέντρα" του Metropolis 95.5 μίλησε ο καθηγητής διαιτησίας, όπου και σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του αγώνα Κυπέλλου Άρης-ΟΦΗ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι φωτιά αυτοί, πυρκαγιά είναι»!

«Ήθελε χθες να δει το VAR για να αποφασίσει ο Φωτιάς ότι είναι πέναλτι και οι δυο παραβάσεις; Δεν είναι φωτιά αυτή, πυρκαγιά είναι. Βλέπω συνεχώς κάποιους διαιτητές να ορίζονται σε συγκεκριμένα παιχνίδια του Άρη. Ο Κλάτενμπεργκ δεν βλέπει ποτέ λάθος σε Varίστα. Δεν είναι μόνο ο Φωτιάς. Θα πρέπει κάποιος να τιμωρείται. Ας βάλουμε στον αυτόματο το VAR να λειτουργεί. Δίνεις δικαιώματα να διαμαρτύρονται άπαντες. Δυστυχώς δεν πάμε καλά στη διαιτησία. Όταν στην πυρκαγιά δεν λαμβάνεις μέτρα, κάτι γίνεται», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags