Facebook Pixel Γιώργος Μασούρας: Πρόταση από Τραμπζονσπόρ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-03 12:18:00

Πρόταση από Τραμπζονσπόρ για Μασούρα - Πόσα λεφτά θα κοστίσει η μεταγραφή;

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Πρόταση από Τραμπζονσπόρ για Μασούρα - Πόσα λεφτά θα κοστίσει η μεταγραφή;

Τι αποκαλύπτουν οι Τούρκοι για τον Έλληνα άσο και το μέλλον του. Δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο για τον ερυθρόλευκο μεσοεπιθετικό. Στέκονται στο γεγονός, ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει τόσο στην πτέρυγα όσο και στην επιθετική ζώνη.

Γιώργος Μασούρας: Δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο για τον ερυθρόλευκο μεσοεπιθετικό. Στέκονται στο γεγονός, ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει τόσο στην πτέρυγα όσο και στην επιθετική ζώνη.

Μετά τη φημολογία για τον Δημήτρη Πέλκα, νέα σενάρια προέκυψαν στην Τραμπζονσπόρ για έναν ακόμα Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού. Το πρωί της Παρασκευής προέκυψαν δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο για τον ερυθρόλευκο μεσοεπιθετικό. Μάλιστα ο τοπικός τύπος της Τραπεζούντας έχει πρώτο θέμα τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

«Η Τραμπζονσπόρ έκανε πρόταση», είναι ο τίτλος της τουρκικής ιστοσελίδας 61saat.com, η οποία μεταφέρει τον ενθουσιασμό για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να σκοράρει και να δώσει ασίστ.

Το δημοσίευμα, στο οποίο φιλοξενείται βίντεο, με χαρακτηριστικές στιγμές από την καριέρα του ποδοσφαιριστή, αναφέρει συγκεκριμένα:

«Στην Τραμπζονσπόρ συνεχίζεται η μεταγραφική αναζήτηση για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μαθεύτηκε ότι άρχισαν οι συζητήσεις των μπορντώ-μαβί για τον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή που φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Με την εμφάνιση του Ολυμπιακού, αυτήν τη σεζόν, σε 18 αναμετρήσεις που πήρε μέρος ο 27χρονος ποδοσφαιριστής σκόραρε 6 γκολ για την ομάδα του και συμμετείχε στη δημιουργία 4 τερμάτων δίνοντας ασίστ.

Έχοντας παίξει συνολικά 136 ματς με τον Ολυμπιακό, ο Γεώργιος Μασούρας έχει σημειώσει 36 γκολ και μετρά 17 ασίστ σε συμπαίκτες του».

Παράλληλα γίνεται αναφορά στις 23 συμμετοχές του με την Εθνική Ελλάδας, με την οποία έχει σκοράρει 3 τέρματα, αλλά και στη χρηματιστηριακή του αξία, η οποία σύμφωνα με το Transfermarkt φτάνει τα 7,5 εκατ.Ευρώ.

Στον τοπικό Τύπο στέκονται στο γεγονός, ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει τόσο στην πτέρυγα όσο και στην επιθετική ζώνη.

Πόλος έλξης οι Έλληνες ποδοσφαιριστές

Οι Έλληνες ποδοσοφαιριστές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο τουρκικό πρωτάθλημα! Μπακασέτας και Σιώπης έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στην ομάδα του Ανατολικού Πόντου και αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν λόγοι όμως που λατρεύουν τους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην Τουρκία, οι οποίοι αφορούν κάποια στοιχεία που διέπουν την ιδιοσυγκρασία τους.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν κερδίσει τους Τούρκους οπαδούς, όχι μόνο για την αποτελεσματικότητά τους στο χορτάρι, αλλά και με τον χαρακτήρα τους. Το πάθος είναι το κυρίαρχο στοιχείο των συμπατριωτών μας, το οποίο τους έχει καταστήσει πολύ ελκυστικούς στόχους στη γειτονική χώρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags