Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τον είχε "κλείσει" ο Παναθηναϊκός... τον αρπάζει ο Ολυμπιακός - Τα "σκάει" για τον νέο Πινακά ο Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-03 14:31:00

Τον είχε "κλείσει" ο ΠΑΟ... τον αρπάζει ο Ολυμπιακός - Τα "σκάει" για τον νέο Πινακά ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τον είχε "κλείσει" ο ΠΑΟ... τον αρπάζει ο Ολυμπιακός - Τα "σκάει" για τον νέο Πινακά ο Μαρινάκης!

Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για μία επένδυση σε νεαρό ποδοσφαιριστή. Το όνομά του είναι πολύ hot τις τελευταίες ημέρες και ήδη ακούγεται για μεταγραφή. Θεωρείται άλλωστε τεράστιο ταλέντο!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Λεβαδειακό για το κύπελλο Ελλάδας, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να δει από κοντά έναν από τους παίκτες που κάνει… θραύση και το όνομά του ακούγεται έντονα για μεταγραφή του.

 

Ο λόγος για τον Γιώργο Νίκα που μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να γραφόταν πως είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει άρδην και ο 22χρονος είναι αρκετά ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών.

 

Άλλωστε τόσο η παρουσία του, όσο και τα νούμερα του νεαρού μιλάνε από μόνα τους, καθώς μέχρις στιγμής έχει καταγράψει 66 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας της Βοιωτίας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα έχει σκοράρει και 5 γκολ, έχοντας και τρεις ασιστ. Ο Νίκας είναι προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου και μάλιστα, με την Κ19 του Λεβαδειακού ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακός αφού είχε παίξει 66 φορές μετρώντας 16 γκολ.

Ο νεαρός χαφ είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρότζεκτ που τρέχουν στην Λειβαδιά και για τον λόγο αυτό τον έχουν… δέσει με συμβόλαιο μέχρι το 2024, ενώ η εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά και στο κύπελλο έχουν κάνει την αξία του, στο transfermarkt, να πάει από τις 100.000 ευρώ στα 250.000 ευρώ μέσα σε ενάμισι περίπου χρόνο. Όλα αυτά μαζί με τα… μάτια των Ερυθρόλευκων που τον έχουν παρακολουθήσει από κοντά κάνουν τον Νίκα να είναι από τα ονόματα που ακούγεται πολύ έντονα μέσα στην ΠΑΕ.

 

Άλλωστε ο Ολυμπιακός πολλές φορές τα τελευταία χρόνια δείχνει να εμπιστεύεται πολύ την αγορά της Ελλάδας για παίκτες νεαρής ηλικίας και φυσικά η ύπαρξη και της Β' ομάδας κάνει αυτό ακόμα πιο εύκολο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το περασμένο καλοκαίρι οι Πειραιώτες έδωσαν 1,5 εκατομμύριο στην ΑΕΛ για να κάνει δικό της τον Δημήτρη Πινακά, ποδοσφαιριστή που είχε βγάλει… μάτια με τους Βυσσινί, ενώ και εκτός Ελλάδας έχουμε τις περιπτώσεις των Νίκολιτς, Κινκούε, Αλγκασίμ Μπα και φυσικά τον Αγκιμπού Καμάρα. Όλα αυτά δείχνουν την… τάση των Ερυθρόλευκων να αποκτούν παίκτες με μεγάλη εξέλιξη. Κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει δεδομένο πως ο Νίκας θα φορέσει τα Ερυθρόλευκα, όμως δεν πρέπει να παραξενέψει κανέναν μια κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags