Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα πουλήσει τον Γενάρη τον Ονιεκούρου;
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-04 10:00:00

"Βουίζει" το Λιμάνι για ηχηρή αποχώρηση - Τεράστια επένδυση Μαρινάκη - Αντίθετος ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Βουίζει" το Λιμάνι για ηχηρή αποχώρηση - Τεράστια επένδυση Μαρινάκη - Αντίθετος ο Μαρτίνς!

Ποια ομάδα τον θέλει και ο κόουτς που "τρελάθηκε" μαζί του. Για ποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος κόστισε πολλά χρήματα αλλά δεν αποδίδει ανάλογα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από πού. Οι Πειραιώτες πάντως περισσότερο θα χαρούν και λιγότερο θα απογοητευτούν...

Ολυμπιακός: Όσο πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τόσο "φουντώνουν" τα σενάρια για παίκτες του Ολυμπιακού και το μέλλον τους. Τις τελευταίες ημέρες η "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα κυριαρχείται από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Γιώργο Μασούρα, οι Τούρκοι όμως φέρονται να έχουν απλώσει δίχτυα και για τον Χένρι Ονιεκούρου.

Συγκεκριμένα στη γειτονική χώρα γράφεται ότι ομάδα από την Κωνσταντινούπολη έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νιγηριανού εξτρέμ.

Στην Κωνσταντινούπολη εδρεύουν οι τρεις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας (Γαλατασαράι, Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας), ενώ  θυμίζουμε ότι ο Ονιεκούρου έχει καταγράψει μερικές από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της Γαλατασαράι ως δανεικός από τη Μονακό.

Όπως σας έχει ενημερώσει το sportdog με σχετικό ρεπορτάζ, ο προπονητής της Γαλατά, Φατίχ Τερίμ, είναι μεγάλος θαυμαστής του Ονιεκούρου και δεν θα είχε αντίρρηση να τον έχει εκ νέου υπό τις οδηγίες του.

Παρ' όλα αυτά, το φημολογούμενο ενδιαφέρον από Τουρκία για τον διεθνή άσο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους Ερυθρολεύκους, με καλά ενημερωμένες πηγές να αναφέρουν ότι προς το παρόν κανείς δεν έχει γίνει κρούση για τον Ονιεκούρου.

Πάντως, η κινητικότητα που φαίνεται να υπάρχει για τον Νιγηριανό, έστω και σε επίπεδο φημολογίας, ρίχνει ακόμα περισσότερο... λάδι στη φωτιά των σεναρίων που τον θέλουν να μην έχει μέλλον στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός έβγαλε από τα ταμεία του περίπου 5.000.000 για να αποκτήσει τον Ονιεκούρου, ο Πέδρο Μαρτίνς πόνταρε πολλά πάνω του, αλλά η συνεισφορά του παίκτη μέχρι στιγμής είναι πενιχρή.

Μόλις ένα γκολ και μία ασίστ, με πολύ μέτριες παρουσίες σε συνολικά 16 συμμετοχές σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιδόσεις που δικαιολογούν την επένδυση που έγινε στο πρόσωπό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον είχε "κλείσει" ο ΠΑΟ... τον αρπάζει ο Ολυμπιακός - Τα "σκάει" για τον νέο Πινακά ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags