Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Γιώργος Σαββίδης, γιατί απουσιάζει ο Ιβάν
| 2021-12-04 12:00:00

"Επιστρέφει ο Γιώργος Σαββίδης, γιατί απουσιάζει ο Ιβάν - Λουτσέσκου βάλε πιτσιρικάδες, φέρε Μάτος"

του Γιώργου Κτενά
"Επιστρέφει ο Γιώργος Σαββίδης, γιατί απουσιάζει ο Ιβάν - Λουτσέσκου βάλε πιτσιρικάδες, φέρε Μάτος"

Η πρώτη αντίδραση για την τιμωρία και πώς θα βρει τους οπαδούς η ΠΑΕ! Δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη μιλάει στο Sportdog.gr για όσα έγιναν στον Δικέφαλο μετά το ντέρμπι με τον Άρη, την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τις αλλαγές στο διοικητικό επίπεδο.
 

ΠΑΟΚ: Ανάλυση σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας του Δικέφαλου έκανε μέσω του sportdog o Νίκος Πετρουλάκης, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ όλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Ο καλός συνάδελφος αναφέρθηκε στο "ντου" των οπαδών στην Τούμπα στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής που επέφερε τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, στο πώς πρέπει να τους τιμωρήσει η ΠΑΕ, στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά και στις διεργασίες που υπάρχουν στο εσωτερικό της.

"Αυτοί έχουν ευθύνη για το ντου των οπαδών - Έτσι να τους βρει η ΠΑΕ"

"Για την περίπτωση των μπαχαλάκηδων που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ευθύνη έχουν όσοι τους άφησαν να ανοίξουν το πορτάκι τής Θύρας 4. Αλλά είναι μεγαλύτερο θέμα, προς όλους, δεδομένου ότι τα γήπεδα στην Ελλάδα συνήθως ανοίγουν 10 και 15 λεπτά πριν από το τέλος των αγώνων. Εκεί δεν υπάρχει κανένας σεκιουριτάς και μπορούν να μπουν ακόμα και τρομοκράτες στο γηπεδο, δεν τους ελέγχει κανείς. Αυτοί οι νεαροί και ο ένας Παρτιζάνος που συνελήφθησαν, είπαν ότι δεν ήξερα ότι είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Άρα ζουν σε άλλη χώρα! Εδώ υπάρχουν ανακοινώσεις από συνδέσμους, έκλεισε η Θύρα 4 για αυτόν τον λόγο, είναι δυνατόν να είναι αυτό το επιχείρημά τους", σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο Ν. Πετρουλάκης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο ΠΑΟΚ θα κάνει έφεση. Αλλά το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να αλλάξει τους σεκιουριτάδες στη Θύρα 4 και να μην επιτρέψει σε αυτούς που μπήκαν, αφού υπάρχουν κάμερες και καταγραφές, να ξαναμπούν στην Τούμπα. Με προβληματίζει η απουσία ανακοίνωσης από πλευράς ΠΑΟΚ ως τώρα. Δεν έχει πει κανένας τίποτα, παρά μόνο μια ανάρτηση από τον Γιώργο Σαββίδη με μαχαίρι πάνω στο τραπέζι. Τι σημαίνει το ξέρει μόνο αυτός και κανένας άλλος".

"Δύο εκατ. ευρώ και δεν σκοράρουν - Να βρει κι άλλον Ζίβκοβιτς - Λουτσέσκου, βάλε πιτσιρικάδες"

Ποιο είναι το σχόλιό σας για την αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας;

"Εδώ και έναν μήνα περίπου δεν έχει βάλει γκολ, με τη διακοπή ενδιάμεσα. Δεν έχει σκοράρει στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο, τη Σλόβαν και τον Άρη. Οι δύο βασικοί φορ στοιχίζουν περίπου 2 εκατ. ευρώ και βλέπουν το γκολ με το κιάλι. Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί, αλλά και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτη πλην Ζίβκοβιτς για να κάνει μια σωστή πάσα στους επιθετικούς. Ο Μπίσεσβαρ είναι κουρασμένος, ο Καντουρί είναι κορεσμένος, ο Σβαμπ είναι κουρασμένος και ο Βαρέλα είναι κορεσμένος".

Τι θα πρέπει να αλλάξει στην ομάδα για να πάρει τα πάνω της;

"Να δώσει ρόλο στον Τσιγγάρα αντί του Εσίτι, στον Κούτσια να δοθούν ευκαιρίες, στον Κωνστανέλια αντί του Καντουρί και του Μπίσεσβαρ, στον Μιχάι μαζί με τον Μιχαηλίδη και Ίνγκασον και να γίνουν 4οι και 5οι στην ιεραρχία των στόπερ οι Βαρέλα και Κρέσπο. Και για εμένα πρέπει, αφού επιστρέψει ο Ζαμπά και εφόσον είναι σε καλή κατάσταση, να αποκτηθεί δεκάρι, δεξί μπακ (σε στιλ Μάτος) και οπωσδήποτε ένας ακόμα εξτρέμ".

"Επιστρέφει ο Γιώργος - Για αυτό απουσιάζει ο Ιβάν"

Τέλος, για τα εσωτερικά της ΠΑΕ και τις διεργασίες που μπορεί να υπάρχουν, τι μπορούμε να πούμε;

"Στα διοικητικά διαφαίνεται μια περίπτωση επιστροφής τού Γιώργου Σαββίδη και ανάληψης ηγετικής θέσης που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανείς. Με δεδομένη την απουσία τού Ιβάν Σαββίδη λόγω ανίσχυρου ανοσοποιητικού συστήματος που τον καθηλώνει στο Πόρτο Καρράς, κάποιος πρέπει να είναι εδώ. Κι αυτός ο άνθρωπος φαίνεται ότι θα είναι, ξανά, ο Γιώργος Σαββίδης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο limit up της η σχέση Ιβάν-Ραζβάν - Φέρνει... νέο Μαουρίτσιο - Υποψήφιος Βραζιλιάνος παικταράς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags