Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννούλης - Χρήστος Τζόλης: "Εκτέθηκε στη Νόριτς ο Γιαννούλης - Δεν έχει… ακουμπήσει ο Τζόλης - Εκεί θα παίζουν του χρόνου"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-04 17:10:00

"Εκτέθηκε στη Νόριτς ο Γιαννούλης - Δεν έχει… ακουμπήσει ο Τζόλης - Εκεί θα παίζουν του χρόνου"

του Γιώργου Κτενά
"Εκτέθηκε στη Νόριτς ο Γιαννούλης - Δεν έχει… ακουμπήσει ο Τζόλης - Εκεί θα παίζουν του χρόνου"

Τα προβλήματα στην Αγγλία και το μέλλον των δύο Ελλήνων. Γιατί δεν παίζουν όσο θα περίμεναν στην Premier League, οι δυσκολίες στο πρωτάθλημα και ο νέος προπονητής. Τα σενάρια για την επόμενη χρονιά και το υψηλό κόστος της μεταγραφής τους.

Στην παρουσία των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Αντώνης Τσούτης, δημοσιογράφος που γνωρίζει σε βάθος το αγγλικό ποδόσφαιρο.  

Τι συμβαίνει με το μέλλον τους στην ομάδα, γιατί έχουν χάσει τη θέση τους και πόσο εύκολο είναι να γλιτώσει τον υποβιβασμό η Νόριτς; Διαβάστε τις απαντήσεις στο sportdog.

"Δεν ήταν κάτι τρομερό ο Γιαννούλης - Εκτέθηκε στη Νόριτς" - Αυτός του έφαγε τη θέση

Αντώνη, ποια είναι η άποψή σου για την παρουσία τού Γιαννούλη φέτος στη Νόριτς;

"Ξεκίνησε βασικός, αλλά έχασε τη θέση από τον Γουίλιαμς που ήρθε με τη μορφή δανεισμού από την Μαν. Γιουνάιτεντ, αλλά δεν είναι κάτι το τρομερό. Βέβαια και ο Γιαννούλης δεν ήταν κάτι τρομερό. Εκτέθηκε σε ένα-δύο παιχνίδια με αντιπάλους καλές ομάδες και κάπου εκεί την πάτησε".

Θεωρείς ότι θα επανέλθει στην 11άδα;

"Δεν ξέρω αν ο Γιαννούλης θα πάρει άλλες ευκαιρίες, γιατί υπάρχουν προπονητές που ευτυχώς ή δυστυχώς παίζουν με στερεότυπα. Δηλαδή μπορεί να συνεχίσει να βάζει τον Γουίλιαμς, επειδή είναι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ". 

"Δεν έχει ακουμπήσει ο Τζόλης - Δεν είναι έτοιμος για Πρέμιερ Λιγκ - 300 εκατ. ευρώ"

Ο Τζόλης πώς τα πηγαίνει;

"Ο Τζόλης δεν έχει ακουμπήσει καθόλου, αν και στα τελευταία δύο παιχνίδια πήρε χρόνο συμμετοχής. Προτιμάει να παίζει 4-3-3 ο Ντιν Σμιθ, ο νέος προπονητής της Νόριτς, και βάζει επιθετικό στα άκρα".

Γιατί δεν τα έχει καταφέρει ο Τζόλης, αν και αρχικά έπαιζε και είχε σκοράρει;

"Ο Τζόλης δε νομίζω ότι είναι έτοιμος ακόμα, και σωματοδομικά δηλαδή, παρότι δεν έχει βρει πατήματα. Στο Λιγκ Καπ με τις δεύτερες ομάδες, σκοράρουν κι άλλοι. Το ζήτημα είναι τι γίνεται στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Τζόλης δεν έχει βρει ακόμα πατήματα, εδώ δεν έχει βρει ο Ράσιστα που ήρθε από την Μπουντεσλίγκα. Δεν είναι εύκολο να πας από ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό σε αυτή την ηλικία και να παίξεις στην Πρέμιερ Λιγκ βασικός".

Θεωρείς ότι μπορούν να σώσουν την κατηγορία στη Νόριτς; Και, σε κάθε περίπτωση, τι περιμένεις ότι θα γίνει με το μέλλον τους; 

"Αγωνιστικά αν το πιστέψουν περισσότερο, μπορεί να τα καταφέρουν. Καλός ο νέος προπονητής, είχε φτιάξει την Μπρέντφορντ, έφτιαξε την Άστον Βίλα και πέρσι την πήγε καλά, είναι προπονητής που αν του δώσεις χρόνο θα σου φτιάξει την ομάδα. Δεν θα τους διώξει ο,τι κι αν γίνει, αυτοί οι παίκτες είναι καλοί για Τσάμπιονσιπ. Αν δεν πέσει, πάλι είναι κεφάλαιο για την ομάδα - Όταν δίνεις ένα 20άρικο και για τους δύο, είναι κεφάλαιο. Ειδικά η Νόριτς που δεν είναι ομάδα που δίνει λεφτά, αν και έχει πάρει ένα 300άρι από τις ανόδους και κάποιες μεγάλες πωλήσεις".

Τέλος, Αντώνη, πες μου ποια είναι η άποψή σου για το άμεσο μέλλον τους στην ομάδα;

"Ο Γιαννούλης μπορεί να βρει πιο εύκολα θέση, δεν έχει τόση διαφορά από τον παίκτη της Μάντσεστερ. Εμένα ο άλλος δεν μου αρέσει, είναι πολύ λίγος, κάνει λάθη. Αλλά είναι και ένα ζήτημα τι συμβαίνει στις προπονήσεις. Πάντως θεωρώ ότι ο Γιαννούλης θα βρει χώρο πιο εύκολα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Επιστρέφει ο Γιώργος Σαββίδης, γιατί απουσιάζει ο Ιβάν - Λουτσέσκου βάλε πιτσιρικάδες, φέρε Μάτος"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags