Facebook Pixel Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου: "Βόμβες" για τον διαιτητή του Ντόρτμουντ-Μπάγερν, που είχε σφυρίξει και τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-05 00:06:00

"Βόμβες" για τον διαιτητή του Ντόρτμουντ-Μπάγερν, που είχε σφυρίξει και τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! (vid)

Sportdog Team
"Βόμβες" για τον διαιτητή του Ντόρτμουντ-Μπάγερν, που είχε σφυρίξει και τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! (vid)

"Κεραυνούς" εξαπέλυσε μετά το τέλος του γερμανικού ντέρμπι ο άσος της Μπορούσια, Τζουντ Μπέλιγχαμ, που τα έβαλε με τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος στο παρελθόν είχε σφυρίξει και τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου: Οι Βαυαροί έφυγαν με σπουδαίο διπλό (2-3) από την έδρα της Μπορούσια, όμως οι Βεστφαλοί είχαν έντονα παράπονα για την διαιτησία του Φέλιξ Τσβάιερ, με τον άσο των γηπεδούχων, Τζουντ Μπέλιγχαμ να πετάει... βόμβες μετά το πέρας του αγώνα.

«Για μένα δεν ήταν πέναλτι, ο Χούμελς δεν έχει δει καν την μπάλα. Και μπορείτε να δείτε και άλλες αποφάσεις από το ματς. Δίνουν σε έναν διαιτητή που έχει εμπλακεί σε στήσιμο αγώνα το μεγαλύτερο ματς της Γερμανίας, τι να περιμένεις», ήταν τα λόγια του Μπέλιγχαμ, ο οποίος στάθηκε στη φάση του πέναλτι που έδωσε τη νίκη στην Μπάγερν Μονάχου, όσο και σε ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στη Ντόρτμουντ σε μαρκάρισμα στον Μάρκο Ρόις.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαιτητής Τσβάιερ είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο στημένων αγώνων του 2005, όταν είχε δεχτεί 300 ευρώ προκειμένου να ευνοήσει τη Βουπερτάλερ, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό έξι μηνών, ενώ το 2019 είχε διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (1-0 για τους Θεσσαλονικείς).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags