Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τη φάση που "φωνάζει" ο ΠΑΟ - Έδειξε ΦΩΤΟ ντοκουμέντο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-05 23:13:00

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τη φάση που "φωνάζει" ο ΠΑΟ - Έδειξε ΦΩΤΟ ντοκουμέντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
 Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τη φάση που "φωνάζει" ο ΠΑΟ - Έδειξε ΦΩΤΟ ντοκουμέντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σχόλιό το για τις επίμαχες φάσεις και το... πάγωμα της εικόνας. Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι και δικαίωσε σε απόλυτο βαθμό τον Ούγγρο διαιτητή.
 

Παρότι ακυρώθηκαν δύο γκολ της Ένωσης με οριακό οφσάιντ από το VAR, υπάρχει μόνο μία σημαντική αμφισβητούμενη φάση, αυτή του 47ου λεπτού όταν οι Πράσινοι έχασαν το… απίστευτο!

Αρχικά ο Παλάσιος και εν συνεχεία ο Αϊτόρ έχασαν μια αδιανόητη ευκαιρία για γκολ, με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι από το μισό μέτρο. Πάντως, οι παίκτες του Τριφυλλιού διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος μετά την πρώτη προσπάθεια του Αργεντινού, σε μια πολύ δύσκολη φάση.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, ήταν ξεκάθαρος. «Φαίνεται καθαρά ότι η μπάλα δεν έχει περάσει ολόκληρη, ακουμπάει στη γραμμή και σωστά διαιτητής και var είπαν πως δεν είναι γκολ», ανέφερε σχετικά και «πάγωσε» την εικόνα δίνοντας το παρακάτω στιγμιότυπο.

Από εκεί και πέρα, για τα γκολ της ΑΕΚ που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ τόνισε πως σωστά ακυρώθηκαν, καθώς όπως φάνηκε και από το VAR, υπήρχε παράβαση.

Δείτε την επίμαχη φάση και τα highlights:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4αρα θα έριχνε η ΑΕΚ - Βασανίζουν την μπάλα Μαουρίσιο-Βίγια - Δεν είδε... Μαρτίνς ο Γιοβάνοβιτς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags