Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αλλαγές για την πρωτιά από Μαρτίνς - Ποιοι επιστρέφουν στην 11άδα με Αντβέρπ - Αυτοί οι σίγουροι
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-06 09:47:00

Αλλαγές για την πρωτιά από Μαρτίνς - Ποιοι επιστρέφουν στην 11άδα με Αντβέρπ - Αυτοί οι σίγουροι

Sportdog Team
Αλλαγές για την πρωτιά από Μαρτίνς - Ποιοι επιστρέφουν στην 11άδα με Αντβέρπ - Αυτοί οι σίγουροι

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Πέμπτης (9/12) κόντρα στην Αντβέρπ στο Βέλγιο, με στόχο τη νίκη που σε συνδυασμό με ήττα της Άιντραχτ στην Πόλη από τη Φενέρ, μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό την πρωτιά στον όμιλο του Europa League.

Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, ωστόσο με την πρώτη θέση μπορούν να γλιτώσουν τους "32" και να πάνε απευθείας στη φάση των "16".

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προβεί σίγουρα σε δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα εναντίον της Αντβέρπ, σε σχέση με όσους παρέταξε κόντρα στον ΟΦΗ.

Σίγουρα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα επιστρέψει στο πλευρό του Παπ Αμπού Σισέ στο κέντρο της άμυνας αντί του Ουσεϊνού Μπα, ενώ ο Μαντί Καμαρά έχει προβάδισμα για να πάρει τη θέση στο κέντρο από τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Πάντως δεν αποκλείεται και η τριάδα στο κέντρο, με τον Αγκιμπού Καμαρά ή τον Ρόνι Λόπες να μένουν εκτός βασικού σχήματος.

Σίγουροι για το ματς στην Αμβέρσα θα πρέπει να θεωρούνται οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Μασούρας και Ελ Αραμπί. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags