Facebook Pixel ΑΕΚ: Συλλήψεις οπαδών της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με ΠΑΟ στον Περισσό - Βρέθηκαν σουγιάδες
| 2021-12-06 20:00:00

Συλλήψεις οπαδών της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με ΠΑΟ στον Περισσό - Βρέθηκαν σουγιάδες

Sportdog Team
Συλλήψεις οπαδών της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με ΠΑΟ στον Περισσό - Βρέθηκαν σουγιάδες

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των οπαδών της Ένωσης που βρίσκονταν στον Περισσό πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (5/12).

ΑΕΚ: Έρευνα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ έγινε την Κυριακή (5/12) σε πάρκο δίπλα από τον σταθμό του Περισσού, πριν την έναρξη του αγώνα της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό, με τους νεαρούς να προσπαθούν να κρύψουν πράγματα στη θέα των αστυνομικών, κάτι που έκανε τις Αρχές να τους ακινητοποιήσουν και βρίσκουν: 5 σιδερόβεργες, 17 ξύλινα στειλιάρια, γάντι δικυκλιστή με προστατευτικά ένθετα στις αρθρώσεις, κουκούλα full face.

Παράλληλα βρέθηκε στον έναν, ένας αναδιπλούμενος σουγίας, ενώ αργότερα εντοπίστηκε ακόμα ένας  που είχε στην κατοχή του δύο μη ενεργοποιημένες κροτίδες. Συνολικά επτά άτομα, εκ των οποίων οι πέντε ανήλικοι, προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθησαν, ενώ για τους οπαδούς της ΑΕΚ σχηματίσθηκε δικογραφία, για -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags