Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το πήρε πάνω του ο Σαββίδης - Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Οριστική απόφαση για Λουτσέσκου και ξεκαθάρισμα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-06 21:10:00

Το πήρε πάνω του ο Σαββίδης - Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Οριστική απόφαση για Λουτσέσκου και ξεκαθάρισμα!

Sportdog Team
Το πήρε πάνω του ο Σαββίδης - Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Οριστική απόφαση για Λουτσέσκου και ξεκαθάρισμα!

Τι αποφάσισαν στον Δικέφαλο του Βορρά ενόψει του κρίσιμου παιχνίδι με τη Λίνκολν (Πέμπτη 9/12) και της δύσκολης συνέχειας, μετά την ήττα από τον Ιωνικό.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει "βυθιστεί" στην εσωστρέφεια εξαιτίας των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να κινηθούν με καθαρό μυαλό και χωρίς βεβαισμένες κινήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Δικέφαλο ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αλλαγής προπονητή αυτή τη στιγμή, παρά τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου που... άναψαν φωτιές μετά την ήττα από τον Ιωνικό.

Από τη στιγμή που πλησιάζει το σημαντικό ματς με τη Λίνκολν, το οποίο θα κρίνει το φετινό ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας, αποφασίστηκε ότι είναι κακό timing για σαρωτικές αλλαγές στον σύλλογο.

Προς το παρόν ο ΠΑΟΚ θα συσπειρωθεί, προσπαθώντας να δώσει λύση στα αγωνιστικά του προβλήματα και η όποια συζήτηση για αλλαγή προπονητή και εκκαθάριση του ρόστερ μεταφέρεται για Ιανουάριο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags