Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτες ατάκες για τον... τελειωμένο του ΠΑΟΚ - "Μπορεί να πάει σε μεγάλη ομάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-07 00:05:00

Απίστευτες ατάκες για τον... τελειωμένο του ΠΑΟΚ - "Μπορεί να πάει σε μεγάλη ομάδα"

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες για τον... τελειωμένο του ΠΑΟΚ - "Μπορεί να πάει σε μεγάλη ομάδα"

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν... θυμάται κανείς πως βρίσκεται στον Δικέφαλο του Βορρά φαίνεται ότι κάνει... ντόρο σε ομάδες της Ευρώπης με πολλούς να είναι αυτοί που πιστεύουν πως μπορεί να πάει σε πολύ μεγάλη ομάδα.

Αντόνιο Τσόλακ: Ο Κροάτης είναι δανεικός στην Μάλμε, από τον ΠΑΟΚ, εδώ και περίπου έναν χρόνο, με τους Σουηδούς να έχουν έχουν κάνει πολλές φορές γνωστό πως θέλει να τον κάνει δικό της μόνιμα, ωστόσο ένας συμπαίκτης του, ο Βέλικο Μπιρμάντσεβιτς, έδωσε τη δική του εκδοχή για το θέμα αναφέροντας πως μπορεί να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Τσόλακ. Στις μέρες μας δεν ξέρεις ποιος φεύγει και ποιος μένει. Ούτε ο ίδιος ξέρει τίποτα για το μέλλον του.

Δεν θα με εξέπληττε εάν ο Τσόλακ έχει πρόταση από ένα μεγαλύτερο σύλλογο. Αλλά αν μείνει στην Μάλμε και συνεχίσω και εγώ μαζί του θα ήταν φανταστικό. Έχουν υψηλές προσδοκίες από εμάς για να αποδώσουμε και πάλι το ίδιο την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο είναι λίγες οι πιθανότητες να συνεχίσουμε και οι δύο στη Μάλμε. Έχουμε μια δυνατή σεζόν πίσω μας, άρα ένας από εμάς ή και οι δύο ίσως φύγουμε για ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέλικο Μπιρμάντσεβιτς για τον Αντόνιο Τσόλακ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags