Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Αρπάζει" παικταρά από τον Γκαρσία ο Λουτσέσκου - Αλλάζουν όλα στον ΠΑΟΚ - Στην 11αδα ο πιτσιρικάς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-07 12:15:00

"Αρπάζει" παικταρά από τον Γκαρσία ο Λουτσέσκου - Αλλάζουν όλα στον ΠΑΟΚ - Στην 11αδα ο πιτσιρικάς!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Αρπάζει" παικταρά από τον Γκαρσία ο Λουτσέσκου - Αλλάζουν όλα στον ΠΑΟΚ - Στην 11αδα ο πιτσιρικάς!

Ο Ρουμάνος ετοιμάζει νέο... χουνέρι στον Ουρουγουανό κόουτς. Αποφασισμένος να φέρει τα πάνω-κάτω στο αρχικό σχήμα του Δικεφάλου, έχοντας ως δεδομένο ότι η ομάδα βρίσκεται πλέον εκτός στόχων. Ποια τα πρώτα ονόματα...

ΠΑΟΚ: Στον βαθμό της συγκέντρωσης που αναμένεται να έχει ο Δικέφαλος στο παιχνίδι με την Λίνκολν, στην Τούμπα, στέκονται όλοι στον Δικέφαλο. Γιατί μπορεί μέχρι σήμερα να μην έχει αποδείξει η ομάδα ότι εντός έδρας παρουσιάζεται καλά συγκεντρωμένη, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι φαίνεται ότι ο Λουτσέσκου τα έχει ποντάρει όλα κυρίως στην πνευματική προετοιμασία της ομάδας του.

 

Οι οπαδοί αναμένεται να σταθούν ξανά στο πλευρό του συλλόγου, τουλάχιστον στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που μπορεί να φέρει την πρόκριση, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δεχτεί ήδη 15 γκολ, με 5 ήττες στον όμιλο. Άρα αυτό το παιχνίδι είναι πολλά με λίγα, δηλαδή μπορεί να πάρει τη νίκη-πρόκριση, με πολλά γκολ, και να αλλάξει το κλίμα.

 

Γιατί στο πρωτάθλημα υπάρχει γενική παραδοχή ότι χάθηκε ο τίτλος, με αποτέλεσμα να έχει μείνει το Κύπελλο και το Κόνφερενς Λιγκ για τον ΠΑΟΚ. Και θα ποντάρει πολλά πάνω σε αυτές τις δύο διοργανώσεις.

 

Τι θα γίνει μετά; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πώς θα δούμε την ομάδα από το παιχνίδι της Κυριακής και μετά, καθώς υπάρχουν πολλά σενάρια που ακούγονται στη Θεσσαλονίκη και αφορούν την χρησιμοποίηση προσώπων στην 11άδα. Προφανώς με τα νέα παιδιά που συζητούν όλοι, αλλά όλα αυτά μένει να τα δούμε από την προσεχή Κυριακή και μετά.

 

Το όνομα που "παίζει" δυνατά για την 11άδα είναι εκείνο του Κούτσια, που είναι σε πολύ καλή κατάσταση από την αρχή της σεζόν, άσχετα αν μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει ευκαιρίες στην 11άδα. Ευρύτερα, πάντως, τώρα που χάθηκε ο στόχος τού πρωταθλήματος αναμένεται να δούμε νέα παιδιά στο βασικό σχήμα: Αφενός για να ξεκουράσουν παίκτες που έχουν ξεπεράσει το όριο (π.χ. Μπίσεσβαρ) αφετέρου για να μείνουν κάποιοι από αυτούς ως παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

 

Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Λύραντζης (όπως και ο Κούτσιας) προπονούνται με τον Λουτσέσκου, άσχετα αν έχουν συμμετοχές και στη β΄ ομάδα, και πάνω-κάτω αυτά είναι τα πρόσωπα που αναμένεται να βλέπουμε στην 11άδα από την ερχόμενη Κυριακή και μετά. 
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε η Θεσσσαλονίκη! Παραίτηση Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ; Αποκάλυψη από τη συμπρωτεύουσα

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags